installera en rostfri kök bänkskivan: misstag att undvika

Ett rostfritt stål kök bänkskivan har varit populärt kommersiellt under många år. Nyligen, med minskningen av kostnaderna och ökad tillgänglighet har bänkskivor rostfritt stål blivit populära tillägg i hemmet kök också. Vid montering av bänkskivor, här är några misstag för att vara säker på att du undvika.

räknare rostfritt stål görs på beställning. Det är viktigt att du mäter din bänkskivan noggrant. Bättre att mäta ofta under byggprocessen än att ta reda på du beställt fel storlek. Detta är lämpligt att eliminera sömmar.

Beställa fel storlek

Efter bänkskivan är installerad kommer det att finnas sömmar i väggar och där panelerna möts. Täta alla sömmar med gummilisten remsor som görs speciellt för bänkskivor i rostfritt stål. Om sömmarna inte är ordentligt tillslutna, kommer vatten att infiltrera bänkskivan och orsaka rost och mögel, vilket gör räknaren osäker för matlagning.

Att misslyckas med att Seal Sömmar

Eftersom kontinuerlig exponering för mikrovågor kan skada den skyddande yta av rostfritt stål, inte ställer mikrovågsugnar direkt på rostfritt stål. Brännskador kan inte repareras, och kräver utbyte av hela disken. Brännmärken på en bänkskiva rostfritt stål skada den skyddande beläggningen och göra ytan osäker för matlagning. Skadan kan tillåta metaller för att komma in i mat, och orsaka allvarliga matförgiftning. När ett område är djupt repad eller brännas måste bänkskivan bytas ut.

mikrovågor