installera en platt eldstad skärm i 3 steg

Installationen av en platt spis skärmen är mycket lätt inte kräver en hel del ansträngning från din sida. Följ dessa riktlinjer för att snabbt och enkelt installera din platta spis skärm,. Mät öppningen; Även skärmarna kommer i standardstorlekar, du vill vara säker på att din spis är inte särskilt stor eller liten så att den är helt täckt av skärmen. Se till att skärmen kommer att sträcka sig förbi den inre kanten av den öppna spisen så att ingen aska eller gnistor kan läcka ut;. Installera Fötter, Platta skärmar för braskaminer har inga kurvor eller paneler för att hålla dem upprätt på egen hand, så de behöver fötter installerade på botten för att upprätthålla stabilitet. Varje skärm är olika, så se till att följa instruktionerna för just den skärmen. Helst ska fötterna passar insidan av eldstad öppning så att du har en fin, tät passning för skärmen,. Placera Skärmen, Skjut skärmen på plats i den öppna spisen. Om den platta skärmen är idealisk storlek, kommer fötterna glida in i eldstadsöppning, och den del skärmen kommer att förlänga en tum eller lite mer på varje sida av den öppna spisen öppning. Sätt på skärmen tätt mot väggen.