installera Baseboard trim

När du är klar med installationen av ditt golv, avslutar BMC trim av utseendet på golvet. Baseboard trim kommer i en mängd olika stilar, bredder och mönster. Golvlister skyddar också väggarna från att krocka. Gemensamt stöta sker med ett vakuum, en mopp, eller med barn som rullar runt på golvet med sina leksaksfordon med hjul,. Mät rummet, För att avgöra hur mycket bottenplatta trimma du behöver, måste du mäta längden på varje vägg. Köp din trim från hemmet centrum, men hålla längder ner till 12 fot mindre. Något längre än detta är mer mottagliga för skevhet,. Cut Shims för Mattor, om du kommer att lägga ner en matta på golvet, sedan lämna åtminstone 1/4 tums utrymme mellan listen och golvet. Klipp ut shims att placera under Baseboard trim så att du vet exakt hur långt för att hålla trä upp,. Dry Fit, Lägg BMC trimma upp mot väggen innan du gör några nedskärningar. När du vet hur lång tid att klippa varje bit, sedan använda en geringssåg att göra nedskärningar. Alla sömmar ska ha 45 nedskärningar graders så träet lappar i stället för rumpor upp mot varandra,. Nail Wall, för att slutföra installationen, bara spika Baseboard trim på väggen med avsluta naglar och en luft spikpistol. Avsluta BMC trimma med bets eller färg.