förbättra akustiska takplattor

Akustiska takplattor kan både ljudisolerade väggar mellan rummen och förbättra ljudkvaliteten i ett enda rum. Vanliga kommersiella miljöer för akustiska plattor är musikaffärer och skolor. I bostadsområden inställningar, de är vanliga i media rum och hemmabio. Dessa plattor är mycket funktionell, tyvärr, de är inte mycket attraktiv. Prova några av dessa strategier för att göra din undertaksplattor ser lite bättre.

Måla takplattor, ett av de enklaste sätten att förbättra utseendet på dina brickor är att helt enkelt måla dem. Akustiska takplattor är i allmänhet ganska porös konstruktion, vilket innebär att de accepterar lätt färg. Välj en färg färg som kommer att förbättra utseendet på din hemmabio eller kommersiell miljö.

En neutral accent kan helt enkelt öka rummets atmosfär. Att göra rummet känns större och mer öppen, väljer en färg som är en nyans ljusare än väggarna i rummet. För en mer ombonad känsla, måla taket en nyans mörkare.

Lägg textur till dina akustiska takplattor, Ett annat alternativ är att lägga textur till dina brickor genom att tillämpa en strukturerad tapet. Detta kommer att kräva en varsam hand och lite finess. Till att börja med måste du ta ner alla dina undertaksplattor och lägga dem platt på ett bord eller en arbetsutrymme. Rengör varje platta med en mil rengöringsmedel och en mjuk trasa. Därefter väljer en strukturerad tapet som du gillar. Dessa papper kan vara dyrt, så välj en som du kan leva med ett tag.

Mät varje platta och klipp ut texture tapeter segment för att passa. Applicera papper till plattor med tapetklister. Låt den torka ordentligt. Om du gillar färgen den strukturerade tapet, kan du helt enkelt sätta undertaksplattor tillbaka till sina nät ram när limmet har torkat.

Vanlig vit tapet kan målas. Beroende på önskad estetiska väljer en färg färg som är antingen neutral, lättare, eller mörkare än din vägg färg. Färgen appliceras med mycket lätt tryck. Om du trycker för hårt eller använd din pensel för aggressivt, kommer du att skada de upphöjda strukturerna på papperet. Låt det torka över natt. Nästa dag, installera textur och målade akustiska takplattor tillbaka till sina ramar.