isolerande en tegelsten faner hem

En tegelsten faner hem är bara en typ av hem konstruktion som kan hittas runt om i landet. Detta skiljer sig från en vanlig tegelbyggnad som det fortfarande är träram konstruktion under. När det finns en tegelsten faner på hemsidan isolerande det kan vara lite knepigt. Men med några tips, några verktyg och ägna särskild uppmärksamhet åt detaljer, kan du göra det utan problem.

Beroende på hur du kommer att få tillgång till inre delen av väggen, kommer det att avgöra vilken typ av isolering metod som du kommer att kunna använda. Rullade isolering används genom att gå genom det inre av ditt hem och ta bort gips. Ett hålrum fyllning, eller blåst, är isoleringen sker från utsidan av huset.

Steg 1: Bestäm din Isolering Metod

När du använder rullade isolering du behöver ha tillgång till de inre väggreglar. Detta innebär att ta bort gips, eller annan väggbeklädnad som kan vara i bruk.

Steg 2: Exponera Inner Studs

Du endast avser höjden på väggen som du kommer att isolera. Om reglarna har rests korrekt kommer de den 16-tums center bredd, som är bredden på de flesta isoleringsrullar. Börja att botten av väggen och mät till toppen.

Steg 3: Mät höjden av Wall

Rulla en längd av isolering och skär den i höjd som är nödvändigt. Använd en mattkniv för att göra några nedskärningar i isoleringen och sedan dra den över skyddspapperet. Du bör ha ett rent snitt.

Steg 4: Klipp Isolering att passa

Eftersom tegel faner hem har en träkonstruktion, installera rullade isoleringen är så enkelt som att använda en häftapparat. Dra ut de små flikarna på vardera sidan av isoleringen och stå upp i väggen hålrum mellan reglarna. Staple flikarna i reglarna var sex till åtta tum. Upprepa denna process med var och en av de återstående tapparna tills området är isolerat.

Steg 5: Installera Rullat Isolering

Om du har bestämt sig för att använda hålrum fyll typ av isolering, måste du borra tillgång hål på utsidan av väggen. Du kan göra detta nära taket för att underlätta lappning.

Steg 6: Borra hål i Exteriör

Steg 7: Pump Isolering

Du kan använda antingen polystyren fyllning eller små skum bollar som blåst i isolering. Oavsett vilken en du väljer att använda, kommer att behöva pumpas in med användning av en kompressor. Haka luftledningen till isoleringslinjen och börja blåsa in den i hålet i väggen tills den är full.

Fortsätta att blåsa i isoleringen tills alla de yttre väggarna är fulla av isoleringen.

När du har alla av isoleringen blåses in i väggarna kan du sedan fylla i hålen med murbruk eller små bitar av tegel faner. Fyll i plåstren med murbruk och låt stelna över natten. Måla den för att matcha faner.

Steg 8: Upprepa Process

Steg 9: Fyll i hål