installerar caster camber plattor

Installera en uppsättning av caster camber plattor ger dig stor kontroll över hur bilen kommer att hantera. Med dessa hjul camber plattor, kommer du att kunna enkelt justera caster och camber på din fjädring för otroligt grepp i hörnen, och bättre hantering vid högre hastigheter.

Använda en domkraft för att höja den främre änden av bilen i luften. Placera ett par jack står under fordonet, för att hålla bilen säkert.

Steg 1: Jack Up Front End of Car

Med hjälp av en rörtång, eller luftdriven mutterdragare, ta bort framhjulen. Ställ åt sidan och ur vägen.

Steg 2: Ta bort Framhjul

Placera domkraften under fjädring, och höja den tills det når styrarmen.

Steg 3: Jack upphängning

Skruva isär den övre inriktningsplattan, såväl som den övre stöttan bulten. Du måste använda en mutterdragare för detta. Ta bort den övre bussningen och inriktningsplattan. Långsamt sänka domkraften och ta bort staget toppen. Installera caster camber plattan och fäst den löst på plats.

Steg 4: Installera Caster Topplagringar

Guide staget genom hålet i camber plattan och jack enheten tillbaka till komprimera fjädern. Dra staget på plats, och säkra bultarna som håller caster camber plattan. Justera till där du vill ha det, och byta däcket. Upprepa med den motsatta sidan.

Steg 5: Byt Strut