installera fibercement sidospår på ditt garage: misstag att undvika

Installera fibercement sidospår på ditt garage är ett bra alternativ till trä eller vinyl sidospår. Fibercement sidospår kan lägga ett extra lager av skydd i garaget, men det finns vissa saker som du bör veta om hur du använder den här typen av material i ditt hem. När du installerar fibercement sidospår, finns det några enkla misstag som du bör ta hand för att undvika.

Installera fibercement sidospår verkar som om det kommer naturligtvis vattentät ditt garage, men det är en bra idé att börja installationen genom att inkludera ett skikt av tjära eller vinyl papper under sidospår. Detta kommer att hjälpa fungera som en vattentät barriär som förhindrar fukt från att bli instängd bakom sidospår.

Glöm inte Foder

Innan du installerar sidospår, bör du komma ihåg att passa alla andra tillbehör. Dessa kommer att innehålla saker som hörn styrelser, trimning för fönster, blinkande, och startremsor. Detta bör alla göras innan sidospår själv tillsätts.

Installera inte fibercement Siding Första

Fibercement sidospår är hård och slitstarkt, men om du lägger nageln för nära kanten av ytterväggar, kan du orsaka en spricka eller svaghet som så småningom kommer att leda till sidospår för att komma bort från spiken. Lägg dina naglar i mitten av brädet.

Spik i Mellanöstern