installera en travertin kakel kakel: 3 tips

Installera en travertin kakel kakel kan ge dig en visuellt imponerande inslag i ditt kök. Travertin är ett av de mest eftertraktade utseende och ger en vacker brännpunkt. När du installerar en travertin kakel kakel själv, här är några tips att tänka på.

Innan du fäster travertin kakel på väggen, bör du göra en torr kör på golvet eller bänkskiva. Att lägga ut dina brickor i det mönster som du vill använda på väggen kommer att hjälpa dig att visualisera projektet och avgöra om det kommer att passa. Detta kan hjälpa dig att undvika stora misstag när allt är klar.

Tips 1: Gör en Dry Run Första

Många människor köper den exakta mängden kvadratmeter som ligger på kakel när de installerar kakel. Du bör alltid köpa lite extra. Du kommer oundvikligen att göra nedskärningar och det blir en del avfall. Om en bricka går sönder, kan det vara svårt att spåra upp en ersättare senare.

Tips 2: Tillåt Avfall

När du är klar att installera travertin kakel, måste du se till att du försegla den med en sealer som är certifierad för travertin användning.

Tips 3: Täta travertin