installera en dj monter i källaren

Skapa ett hem DJ-båset i en källare kan vara ett roligt sätt att skapa ett hem nöjesområde. En DJ-båset är sällan en faktisk monter, men i stället är en plats där alla DJ och ljudblandningsutrustning är centralt beläget och DJ kan sitta bakom bordet och snurra sina låtar.

Bestäm var i källaren du vill installera montern. Tänk på att du kommer att vilja hitta dj-båset där det inte finns några konkurrerande bullriga apparater (kylskåp, ugnar, etc.). Du bör också se till att utrymmet har tillgång till nödvändiga eluttag.

Skapa DJ-området

Avsätta en stor trä bord. Denna tabell bör vara fast nog att hålla alla DJ utrustning som behövs, inklusive CD-spelare, mixer och åtminstone två vändskivor. En bra källa för billiga tabeller är sändningen butiker och förhandla återförsäljare.

Steg 1

Placera alla utrustningen på toppen av tabellen. Ansluta de olika kablarna till utrustningen. Placera högtalarna i källaren. Fäst högtalarkablarna till mixern och annan utrustning.

Steg 2

Placera en ljudförstärkare i utrymmet. Ansluta förstärkaren till högtalarsystemet och biandaren.

steg 3

Använd ljudtekniker att blanda din egen musik och spela den över ljudsystem och förstärkare.

steg 4

steg 5