installera bältros över gamla bältros: 7 tips

Installera bältros över gamla bältros är en möjlig tak ersättningslösning. Var noga med att installera bältros över endast ett annat skikt. Ett tredje skikt av bältros skulle vara för tung för att stödjas. Re-tak över gamla bältros kan spara tid och pengar, eftersom du inte kommer att behöva slita bort den gamla taket och betala för att få det bogseras bort. Du kan installera nya bältros över gamla tak om det

Kontakta din kommun kontor för att fråga om lokala regler om installation av nya bältros över gamla. Byggnormer inom något område förhindra denna typ av installation.

1 – söker professionell rådgivning

Innan du börjar installera den nya bältros, se till att inspektera taket för eventuella skador. Skadade bältros bör tas bort för att kontrollera trall för problem. Skadad trall måste repareras innan du kan installera några nya bältros.

2 – Kontroll taket

Installera ett lager av takpapp över taket innan du börjar installera den nya bältros. Filten ska fästas var 6 inches med spik eller häftklamrar. Lagren av filt bör överlappas av en tum när du arbetar mot taknocken. Detta kommer att hjälpa till att hålla all fukt från att komma under filten.

3 – Omfattar Gamla Bältros

Använd krita linje för att markera en mittlinje ner taket från åsen till kanten. Bestäm antalet bältros som krävs för att täcka taket längs kanten Använd en mattkniv för att ta bort flikarna från dessa bältros.

4 – Förberedelser inför Shingle Installation

Den första singel ska centreras över linjen du markerat med krita. Takplattan bör också hänga ungefär en fjärdedel av en tum över takkanten. Säkra singel med spik, en tum från varje hörn. Nästa singel bör placeras och säkras bredvid det första en. Fortsätt tills den första raden av bältros är klar.

5 – Att lägga Trimmad Bältros

Positionen en av de oskurna bältros på toppen av en trimmas singel. Den oklippta singel bör lämna en fjärdedel av en tum över takkanten. Markera platsen för början av oklippt singel på filten. Använd krita linje för att markera raden på den platsen över taket. Fortsätt att markera linjer var femte inches upp till taknocken. Använd krita för att markera vertikala linjer från centrum till ytterkanten av taket vid sex tums mellanrum.

6 – Förberedelser inför Uncut Bältros

7 – Att lägga Uncut Bältros

Positionera en singel med den första horisontella linjen. Säkra singel med fyra spikar. Två spikar bör placeras en tum över flikarna. Ytterligare två spikar bör placeras en tum från toppen. Fortsätt tills den första raden i uncut bältros är klar. Placera den första singel av den andra raden med den andra horisontella linjen. Spika den andra raden av bältros som använder samma process som den första raden. Fortsätt om alla bältros, rad för rad, tills du når taknocken.