inomhuspool och nackdelar

En simhall är ett populärt alternativ för många dyra eller high-end lyxhus. Även om du inte bor i en herrgård eller mycket dyrt hem, kanske du överväger att lägga en inomhuspool. Men innan du gör – överväga följande

Den mest uppenbara fördelen med en inomhuspool är dess lättillgänglighet och närhet till vardagsrummet. Dessutom kommer med en inomhuspool kan du njuta av en skön simtur även på dagar som är grumliga eller regnigt. Många simhallar är utrustade med värmesystem som tillåter dig att kontrollera temperaturen på vattnet, och detta kan göra för en mer angenäm simning upplevelse.

Fördelar med simhallar

Dessutom finns det inget behov av winterizing inomhuspool eftersom poolen inte utsätts för kallt vinterväder. Slutligen, är underhåll på inomhuspooler mycket mindre som poolen inte exponeras på utsidan damm och skräp som normalt blåses in en utomhuspool av vinden – det betyder mindre frekvent pool rengöring.

Nackdelar med simhallar

Även simhallar är verkligen bekvämt, simhallar är också mycket dyra. Inte bara måste du betala för kostnaden av poolen i sig, kommer du att behöva betala för ett tillägg till ditt hus som kommer att innebära stora kostnader för att bygga strukturen runt poolen.

Förutom de stora initiala kostnader, kommer en inomhuspool orsakar vanligtvis dina elräkningar att vara mycket högre än normalt. värmesystem vatten, vattenpumpar, ytterligare belysning och andra pool enheter kommer att öka din värma dina elräkningar betydligt.