inklusive fogarna i självhäftande kakel installation

Innovativa självhäftande plattor med fogarna är ett billigt och enkelt att installera golv alternativ. Dessa plattor kan se ut keramik, skiffer sten eller parkett rutor. För installation, helt enkelt mäta storleken på önskad golvet och köpa tillräckligt med material för att täcka hela området. Ta bort den avdragbara stöd och placera brickor som du vill.

Du kan slutföra utseende av självhäftande plattor genom att applicera fogmassa. Regelbunden injekteringsbruk fungerar inte eftersom utrymmena mellan plattorna är för grunt, vilket gör att bruket att torka, spricka och pop ut ur spåren.

Puts

Istället vanlig injekteringsbruk, kan du använda Slipad täta för att skapa samma utseende. Denna metod skapar en stark försegling mellan plattorna tillsammans med utseendet på caulk som skulle återfinnas mellan verkliga keramiska eller stenplattor.

Steg 1 – Förbered

Mät ut området på golvet där du vill installera självhäftande plattor. Eftersom denna typ av kakel kommer att avslöja några gropar, ojämnheter eller problem med nivån i golvet, använd en avjämningsmassa för att jämna golvet.

Steg två – Ordna och Stick

Applicera en självhäftande klisterstrength till golvet, enligt tillverkarens instruktioner.

Steg 3 – Ta bort Bubbles

För bruket illusion att söka professionell, måste du lämna lite utrymme mellan var och en av plattorna. Använd distanser som du vill använda för en vanlig keramisk eller annan typ av kakel. När du installerar varje lim kakel på golvet, placera en distans mellan den nya plattan och nästa kakel. På så sätt kommer du att se till att de utrymmen är jämn.

Steg 4 – Tape

Låt limmet in och sedan ta bort alla distanser från mellan plattorna. Rulla golvet med en 50-lb. rullen att avlägsna eventuella bubblor från undersidan plattorna.

Steg 5 – Tillämpa Caulk

Steg 6 – Ta bort tejp

Applicera blå målartejp på golvet i en riktning längs fogarna mellan plattorna. Var ytterst försiktig och noggrann med tejpen eftersom detta kommer att vara din guide för applicering av fogmassa.

Skär en 45 graders vinkel på spetsen av den täta röret och börja tillämpa den täta längs injekteringsbruk linje. Dra fogen röret mot dig, placera kanten av injekteringsbruk spetsen längs kanten av plattan för att fylla injekteringsbruk linje fullt. Använd en caulk smidigare att skapa en slät yta längs injekteringsbruk linje.

När täta är torr, långsamt dra bort tejpen i 90 graders vinkel, noga med att inte dra upp täta raden av nya injektering.

Upprepa tejpning med blå målare tejp i motsatt riktning och upprepa diktningsprocessen med de nya tejpade linjer.

Steg 7 – Upprepa