in gummivägbeläggningsblock

Gummi Paver block görs i första hand av återvunnet däckgummi. Miljontals däck i USA kastas bort varje år, därför använder gummi asfaltläggare gjorda av återvunnet gummi, är en enorm bidrag som kan hjälpa till att rädda vår miljö och bevara våra naturresurser. Dessutom, gummi gatstenar är mycket hållbara, halkfritt och lätt att installera, så att de normalt används i miljöer där säkerhet är en fråga som lekplatser, vårdhem och köpcentra.

Husägare kan också dra nytta av deras inköp på grund av deras låga kostnader och minimalt med underhåll. Lätt att rengöra, gör gummi asfaltläggare inte absorbera bakterier, vilket gör dem en hygienisk val samt en ekonomisk en.

Tips för enkel installation

Det finns några viktiga faktorer för att vara medveten om och erkänna före installation av gummi asfaltläggare.

Uppskatta vad som behövs

Paver block får inte bli blöt innan de installeras. Gummi asfaltläggare är porös och absorberar vatten som kan få dem att expandera. De har också en tendens att absorbera byggmästare damm och andra skadliga material såsom färg, därför bör de täckas med någon typ av skyddande material om det finns något byggnadsarbete pågår i närheten. Detta kommer att hjälpa till att bevara sin ursprungliga utseende och förhindra behovet av onödigt underhåll.

Välj en kvalitets basmaterial

Slutligen bör gummi asfaltläggare inte tillåtas att absorbera mycket solljus före eller omedelbart efter installationen eller om du riskerar att onormala ser luckor som bildar grund av värmeutvidgning.

med användning av lim

Det är viktigt för husägare att räkna ut hur många block per kvadratfot kommer att behövas för att slutföra projektet till hands. Detta varierar beroende på storleken och formen på gatstenar som används, därför noggrann mätning är avgörande. Du vill vara säker på att mängden asfaltläggare beställda inte överstiger det belopp som behöver bana din ansökan med mer än 5%.

enkelt underhåll

En bra sub-bas är nödvändig för att ge bästa resultat vid installation gummi gatstenar. Efter sajten har blivit grundligt grävts, lägga ett lager av krossad sten aggregat som bas material att din bas är genomträngligt, därför tillåter fukt att fly genom lederna och avdunsta.

På grund av karaktären av gummi gatstenar, de kräver i allmänhet något slags lim för att fästa dem på rätt sätt, såsom temperaturvariationer eller andra naturkrafter kan resultera i oönskade rörelser. Lim måste appliceras på en torr yta för att vara effektiva. När tillämpas, måste gatstenar också förbli torr tills limmet har härdat. Tiden för att bota beror på vädret, gummi asfaltläggare tenderar att torka snabbare i varmare förhållanden i förhållande till andra klimat.

Allmänt underhåll av gummi gatstenar gång installerade kan vara så enkelt som moppning med varmt vatten – ingen tvål är nödvändig. Det är dock rekommenderas att utomhusgummi asfalterade områden rengörs med en högtrycksslang varje par månader för att säkerställa att den ansamling av smuts och grime mellan sömmarna avlägsnas ordentligt, hålla gummi Paver block ser fräsch och ny för år framöver.