hur man ska behandla din syntetisk putting green för mögel bygga upp

En syntetisk putting green, även känd som konstgräs, är idealisk för idrottsplatser och lekplatser. Denna konstgjorda fält gräs sägs erbjuda låga underhållskostnader än den verkliga putting green eller naturligt gräs. Även om det kan vara dyrt att installera, kommer det att kompenseras med låga underhållsavgifter på lång sikt. Medan en syntetisk putting green är redan en konstgjord yta, kommer du fortfarande behöver för att upprätthålla den att prestera sitt bästa. Till exempel måste du följa korrekt underhåll och behandlingar för att undvika mögel bygga upp. Om du vill veta hur man ska behandla din syntetisk putting green, är här hur.

För att hålla ditt område i optimal kondition, måste du följa dessa fyra grundläggande underhåll kallas barer. Det är en akronym för borstning, Aeratorer, Kratta och sopning.

Steg 1 – Borstning av konstgräs

Detta första steg är viktigt för att föryngra de fibrer som har tovigt. Samtidigt möjliggör det de fibrerna till nivå. Den övre delen av fyllnings blir planat när du borstar den. Använda den rekommenderade konstgräs borste för konstgräs varumärke eller modell, borsta längs ytan för att hålla de syntetiska fibrerna ser fräsch och levande igen.

Steg 2 – luftning av konstgräs

Genom luftning eller tillsats av luft till fibrerna, är lätt packning av fibrerna avlägsnats. Penetrera och lossa infill med användningen av roterande knivarna.

Steg 3 – håva konstgräs

Detta steg är det som hjälper till att förhindra fibrer formen mattor ner. Samtidigt, ser den till att den infill lossas. Med användningen av en kratta, företrädesvis en rake som är speciellt byggda för konstgräs, rake genom det syntetiska gräset sektion för sektion, vertikalt.

Steg 4 – Sopa konstgräs

För att rengöra konstgräs och se till att skräp och smuts inte kommer in i utfyllnad, se till att sopa konstgräs regelbundet. Ta bort eventuellt skräp så att det inte skulle fastna i utfyllnad. Dessa skräp kan också senare vara en orsak till mögel bygga upp särskilt om det finns fuktiga eller våta skräp som ligger på konstgräs. När dessa underhålls steg görs på en regelbunden basis, kommer du också att behöva följa några andra underhållsprocedurer för att säkerställa formar inte bygga upp.

Scrub och skick

Regelbunden skur och konditionering av konstgräs rekommenderas att se till att ditt område hålls rena vid alla tidpunkter. Mögel uppbyggnad kan orsakas av en smutsig område, särskilt när det blir våt på grund av regn eller på annat sätt. Genom att använda en kraftfull industriell renare eller buskmarker och ett balsam speciellt framtagen för konstgräs, kommer du att kunna skrubba bort fett, olja, mögel och mjöldagg. Och om det finns tuggummi fastnat på konstgräs, kommer konstgräs tuggummi remover ta hand om problemet.