hur man använder vidhäftande skum ombord

För att göra skolan och affärs displayer, eller helt enkelt för att användas som en anslagstavla till stift artiklar, meddelanden och PM, är ett klisterskum styrelse en av de billigaste och praktiska material som du kommer att hitta lediga. Här är hur man gör din

Gör en grov skiss av styrelsen modell du vill använda. Inkludera mätningar såsom höjd och bredd. Till exempel: Om din modell kommer att vara ett hus, bland annat föremål såsom ett tak, fönster, dörrar, veranda eller ens en staketet. Lägg till stöd eller dekorativa bitar genom limning dessa bitar på din modell. Fäst stödkanter med hjälp av remsor av papp eller andra remsor av skum ombord.

Steg 1 – Skapa en modell

Använd tygbitar eller band och täcka ansiktet på brädan med ett avsnitt av tyg stor nog att täcka hela styrelsen. Tuck tyget kanter bakom ombord kanter och fästa dem med lim. Att skapa en ram, skära remsor från en separat tygstycke och fästa dessa delar till styrelsen kanterna med lim eller tejp.

Steg 2 – Skapa en Fabric Foam Board

Dekorera med band. Bifoga anteckningar och anteckningar med tryckstift eller häftstift.

Steg 3 – Färdigställande