hur man använder en router för träskyltar

Träskylt s är ett bra sätt att lägga ditt namn, adress eller annan information till bostäder, rekreation eller ens kommersiella fastigheter. Använd en router för att göra tecknen ser mer professionell och polerad. Processen är enkel och ger dig möjlighet att skapa en one-of-a-kind designen är unik för din egendom.

Det är viktigt att bestämma vad du vill att din träskylt att säga, läget av orden och om det blir några bilder innan du påbörjar skär att minska risken för slöseri med tid och slöseri med trä. Ta din tid i denna avgörande planeringsstadiet. Börja med att skära ut formen på tecken på vitt papper sedan göra en kopia. Du kommer att använda en för att skära formen och den andra till layout designen. På den andra pappersark, rita ut bilden och text i naturlig storlek och positionen för varje. Versaler ska vara minst fem inches tall och små bokstäver kan vara en tum eller så mindre än vilken storlek du göra din versaler. Undvik att välja bilder med komplicerade, detaljerade mönster. Se till att du lämnar tillräckligt med utrymme runt kanterna om du vill använda routern för att göra en intresserad gräns. Sedan täcka vitt papper med ritpapper. Rita över linjerna på ritpapper med hjälp av en svart filtmarkör.

Steg 1 – Layout din undertecknar

Placera den första pappers utskurna över virkesstycke du har valt att använda. Om detta är ditt första projekt, är det rekommenderat att använda tall eftersom det är mjukt att arbeta med och inte kostar en massa pengar. Men du kan välja ett stycke virke du vill. Personal på din lokala järnaffär kan föreslå olika typer bra för att skapa träskyltar.

Steg 2 – Förbered Wood

Spåra formen med en blyertspenna. sedan ta trä över till tabellen såg och skär formen. Om du använder en handsåg, vara noga med att spänna fast ved till arbetsbänken. Placera gamla trasor under klämman att minska indrag i trä från klämmorna. Efter kapning, hand sand lätt om kanterna är för grovt för att bekvämt hantera virket.

Steg 3 – Börja med att routern Wood

Placera silkespapper över nyklippt trä och använder en penna rita text och / eller bild höger in virket genom mjukpapper. Papperet kan riva lite och det är bra så länge du kan överföra designen.

Fäst steget bit till routern. Den typ av bit kommer att bero på vilken typ av trä du arbetar med och du kan få förslag på din lokala järnaffär. Ställ djupet vara hälften plattans tjocklek. Alla djupare och du kan försvaga brädan orsakar det att dela. Placera trä på en plan yta och klämma om det behövs. Börja arbeta på den raka kanten av brevet i en långsam och stadig takt är noga med att hålla routern rör sig hela tiden för att förhindra att bränna ved när dess utsätts för en roterande lite för länge. Bara lyft ut lite om du behöver vila eller att sopa bort sågspån. Ändra fräsar att arbeta på kanterna.