hur man använder en jordfräs rorkult

En jordfräs tiller är en gasdriven trädgårdsverktyg som används för att bruka eller odla mark. Enheten fungerar genom pulverisering bitar av jord för att producera en väl bearbetad jord perfekt för trädgårdsapplikationer. Den kan också användas för att ta bort dessa fula och oönskade ogräs som växer i trädgården. När du arbetar med verktyg som dessa, är det också viktigt att ta del av säkerhetsföreskrifterna. Här är hur man på ett säkert sätt använda jordfräs rorkult.

Innan du arbetar med enheten, se till att bära säkerhetsutrustning och lämpliga kläder. Använd handskar för att minimera vibrationer som produceras av enhetens motor. Bär skyddsskyddsglasögon för att skydda ögonen från skräp kastas av maskinen. Använd stövlar för att skydda fötterna från farliga spetsiga föremål som kan finnas i trädgården. Slutligen bär öronproppar för att täcka öronen från det ljud som avges av motorn.

Steg 1 – Framställning

Kontrollera att alla kopplingar och anslutningar på enheten är snäva. Om det finns skruvar som är lösa, dra åt dem för att undvika skador på enheten medan markberedning, odla. Kontrollera om det finns tillräckligt med bränsle innan motorn startas. Rök inte vid tankning.

Steg 2 – Kontrollera Device

Slå på motorn genom att koppla på startknappen och kvävning det. Leta reda på pumpblåsan och tryck ett antal gånger. Sakta dra grepp tills ett motstånd känns. Tryck tillbaka choken att låta motorn att fortsätta att driva.

Steg 3 – Starta motorn

Om motorn redan är påslagen, gör det möjligt att tippa tå till platsen för den mark som skall bearbetas. Ännu bättre, starta motorn endast på platsen för den mark som skall bearbetas. Håll alltid enheten med båda händerna. Se till att det inte finns några hinder eller saker som kan komma i vägen eller leda till att du lös grund.

Steg 4 – Till Soil

När enheten är i läge, dra gasreglaget för att kunna arbeta sig in i marken. Låt den pulverisera jorden såsom önskas. Styra dess rörelse med hjälp av de två handtagen för bättre grepp. Arbetet rorkulten på hela området av mark och stänga av den efter användning. Var noga med att veta var turn-off-knappen är innan markberedning processen.

Steg 5 – Cultivate och Weed

Harven rorkult kommer också med en funktion som gör det möjligt för ägarna att odla mark eller ta bort ogräs. Se tillverkarens manual och kontrollera hur att flytta maskinen att odla läge. Flytta maskinen att odla läge och slå på motorn. Styra maskinen där behövs odling eller ogräsrensning. Kom ihåg att hålla handtagen stadigt med båda händerna samtidigt som de odlar eller ogräsrensning. Stäng av motorn när du är klar.

Steg 6 – Rengör maskinen efter användning

Lämna inte maskinen smutsiga efter användning. Rengör alla jord, smuts eller skräp på maskinen innan förvaring.