hur man använder ekorre bete

Använda ekorre lockbete för att bli av med ett skadedjur kan åstadkommas med antingen gift eller en levande fälla. Den grå ekorren är en av de vanligaste gnagare som finns i Förenta Staterna. Den lever minst 2/3 av nationen och även namnet “grå”, det kommer i färger från vitt till svart och alla nyanser däremellan. De kan lätt bli skadedjur i din trädgård som äter från en fågelbordet eller angriper en köksträdgård eller andra växter.

Giftiga bete avsedda att döda ekorrar är vanligtvis reserverad för kommersiella anläggningar eller trädgård blommor och växter storskaliga växande verksamhet. Betet består av en kombination av klorofacinon och diphacinone. Förberedelser innefattar utspridning ren säd (havregryn) låta ekorrar att acklimatisera sig till betet. Sedan, efter två till tre dagar, placera spannmål blandas med ekorre giftbete i samma områden där de rena säden åts. Applicera en matsked bete per varje plats. Kontrollera att se om 90 procent har ätit. Om inte, upprepa processen tills 90 procent förbrukas.

giftbete

Husägare skulle mer än sannolikt välja att använda en levande bete fälla för att snärja en irriterande ekorre för omlokalisering. Placera en liten skål med något av följande i slutet av den levande fälla. Använd spannmål, korn, nötter, solrosfrön, popcorn eller blanda lite jordnötssmör med havregryn eller melass.

Levande bete

Kolla på nätet på gör-det-själv för källor för att hitta levande fällor.