intervju: att lära känna abc nya komedi hantlangare

Här på denna webbplats, vi är alltid på jakt efter nya produkter och tekniker som drabbade hem förbättring världen, men vi var glada att upptäcka något annat som passar rätt i vår styrhytten. ABC: s nya show Familj Tools följer bedrifter en olycklig ung man, motvilligt räckte tömmarna av faderns framgångsrika hantlangare verksamhet. Det debuterar Onsdag 1 maj vid 08:30. Föreställningen har en imponerande rollistan tv veteraner inklusive Leah Remini (The King of Queens) och JK Simmons (ju närmare). På väg upp dem är Kyle Bornheimer som Jack Shea, en blivande hantlangare med bra inten och ingen aning, och vi fick en chans att prata med honom om showen.

Kyle Bornheimer (KB): Från hur JK Simmons hanterar själv runt de klassiska bilar som de ger honom i showen, är det uppenbart att han är den mest sannolika rollinnehavare att bli inbjuden till Harrison Fords Fix It parter.

DoItYourself (DIY): I familje Tools, du spelar en nypräglade hantlangare. Du arbetar med en ganska otrolig grupp av talang. Av alla i rösterna, som är den mest sannolika att verkligen veta hur man svinga en hammare?

KB: Jag gillar hem fix-it-projekt, men liknar vad mitt yrke kräver av mig, min relation med verktyg och DIY innebär lura vem som helst som kan vara på sin vakt att tro jag vet vad jag gör.

DIY: Vad är din egen historia med verktyg och DIY?

KB: Lätt – Jag skulle vilja installera en bokhylla där när du tar bort en viss bok, vänder bokhylla i en port till en hemlig passage. Jag har inte räknat ut där den hemliga passagen skulle gå till ännu. Kanske bara i garaget.

DIY: Erfarenhet eller inte, vad är en renovering eller DIY projekt du vill prova i hemmet (eller hemma hos en granne som ett experiment)?

KB: Om du frågar mig den högsta person som jag har arbetat med, det skulle vara Will Ferrell. Han är ungefär fyra inches längre än mig. Så jag antar att jag lärde mig på hakan.

DIY: Handymen lära typiskt handeln vid armbågen av en expert. Som skådespelare och komiker, finns det en armbåge du ser upp till?

KB: Jag kommer att försöka att låta riktigt smart här: det finns alltid en stor andel av befolkningen som är naturligt lutar mot DIY, som är bra med verktyg etc. – par som med en ålder av 500 kanaler som betjänar en mängd olika smaker och hobbies, är det oundvikligt visar hem förbättring skulle hitta ett starkt fotfäste. Jag tror också fastigheter boom från ett par år sedan drivs det. Fixa det, hem-vändning, arkitektur, inredning – de alla är väl representerade på TV. Jag skulle också säga att det är en procentsats av gen-X folk i deras 30s och 40s som återknyta kontakten med självförsörjning och vuxen y saker nu att trenden med förlängda juvenilia är, tack och lov, över. Det är därför vi alla dricka Manhattans och Gamla Fashioneds också.

DIY: Vi pratade bara Bob Vila (The Godfather) om explosionen i hemmet förbättring visar på TV, med hela nätverk ägnas åt det. Varför tror du att det har blivit en så stor sak?

KB: Det finns en show kallad Så funkar det! Det är inte precis ett hem förbättring show men kan övervägas i samma genre. Jag titta på det en hel del. Det tar i princip bara dig genom processen för hur exempelvis en penna görs. Det är absolut så tråkig och så hypnotisk som du kanske tror. Jag kan titta på fyra episoder åt gången. Jag gillar fiske visar för samma anledning, det sätter mig i ett tillstånd av lugn.

DIY: Har du titta på någon av dessa visar?

DIY: hem förbättring visar har utvecklats från strikt pedagogiska verkligheten underhållning. På vilket sätt skulle du säga Familj Tools är nästa steg i denna utveckling?

KB: Jag kommer att vara mycket besviken om vår show är på något sätt lärorikt.

KB: Gör motsatsen till vad du ser mig gör i showen.

KB: Det finns minst 25 olika verktyg i mitt toolbox just nu. Det är 25 sätt jag kan skruv upp något. Minst 23 av dem kommer att vara roligt att någon tittar på mig.

Familj Verktyg premiär 1 maj vid 20:30 på ABC.

(Bilder från ABC / Bob D’Amico)

DIY: Våra läsare kommer att trimma in för att njuta av showen, men de är alltid ute efter att lära sig några DIY. Vad kommer de att ta bort?

DIY: Vad är det om hantlangare arbete som lämpar sig så väl för komedi?