installera lådskenor

Lådskenor stödja en låda när den glider öppen eller stängd samtidigt som en mjuk rörelse. Lådskenor kan kategoriseras baserat på olika grupperingar som material, mekanism utformning och tillämpning,. Material som används

Lådskenor är längder av trä eller metall aggregat som är monterade på båda sidorna av en låda bostäder. Till skillnad från metallaggregaten, trä modellerna inte är i jämnhöjd med höljet, skjuter de lite för att passa i ett spår ristade på vardera sidan av lådan,. Typ av mekanism Slide

Låda bilder: När en kanal är monterad på insidan av höljet, är en hållare med en rulle monterad på sidorna av lådan. Denna uppsättning ger jämn rörelse av lådan. Denna kategori av låda löpare kan också vara självstängande, vilket innebär en låda som glider tillbaka på egen hand, kullagrade diabilder. Smooth och kraftiga, kullagrade diabilder består av 2 delar som glider in i varandra och klipp ihop. De finns i 2 versioner beroende på hur stor del av lådan som du vill öppna: a. Kortare ¾ version och en full-extension version; Friktion diabilder: I den här versionen är en bild och en ryggplatta styrd längs en centrum låda spår .;Ansökan

Du kan också diskutera lådskenor i form av olika typer av applikationer från litet skåp löpare till tunga industriella löpare,. Full Extension Runner

För applikationer där man behöver tillgång till baksidan av lådan, kommer du vill använda en fullständig-extension löpare, som täcker hela längden av en låda, i allmänhet använder den 3 rutschbanor och 2 uppsättningar av rostfritt stål kullager .; Full-Extension Dold mjuk stängning

Denna version av den fullständiga-extension löpare innehåller en mjuk nära teknik,. Touch-Release Löpare

Detta är en full-extension låda löpare med en tryck låsmekanism. När lådan är stängd, är det hålls stängd med denna mekanism. En mjuk tryck på lådan kommer att släppa mekanismen och öppna lådan, installera en låda Runner

När du har beslutat om vilken typ av låda löpare du vill installera, är inte komplicerat själva installationen av lådan löpare, Steg 1:. Börja med att skruva löparna på sidorna av lådan. Löparen på ena sidan av lådan bör vara parallell med på varandra och på samma avstånd från toppen och botten, Steg 2:. Därefter hålla låda i hålrummet där det måste slutligen passform och se till att reglagen är helt stängda. Med en skrivdon, markera små cirklar där hålen för skruvarna behöver göras, Steg 3:.. Använd lämpliga verktyg och säkerhetshjälpmedel baserade på ytan där skruvarna kommer att drivas i Om du har att arbeta med trä, med hjälp av en syl på de märken du gjort kommer att vara ganska ett stöd för att arbeta i skruvarna, Steg 4:. Slutligen, ta bort lådan och använda en skruvmejsel för att lossa varje löpare. Nu kontrollera linje med en anda justerings och när du är nöjd, dra åt skruvarna. Dina fixturer är redo. Glide lådan på plats och njuta av hur smidigt det fungerar.