installera ett rum luftkonditioneringsapparater från ett fönster

Ibland är det inte möjligt att installera ett rum luftkonditionering i ett fönster, antingen på grund av grannfrågor, position i fönstret, eller problem med fönsterbåge-windows: ett rum med en fransk fönster arrangemang, till exempel, inte kan ha en AC enhet installerad, eftersom det inte skulle passa mellan skjutdörrarna.

I fall som dessa, är det viktigt att installera luftkonditioneringen bort från fönster eller dörrar som inte kan ta det. Men det är fortfarande möjligt att installera en luftkonditionering som är lämplig för användning utan att behöva riskera att köpa ett nytt fönster eller dörr.

Installera en Split luftkonditionering

Det fina med delade rum luftkonditioneringsapparater enheter är det faktum att deras kondensor och förångare enheter som inte är sammankopplade. Istället är de förbundna med några ledningar och rör, genom vilken elektrisk ström och köld pass. Dessa luftkonditioneringar kan monteras på väggarna i ett hus, eller ens på taket, om du vill

Andra alternativ

Ett billigt sätt att få kapaciteten hos en delad luftkonditioneringsapparater utan kostnad är genom att köpa en mini split luftkonditionering. Dessa enheter kan faktiskt förhindra energiförluster och en mindre AC enhet innebär att den lätt monteras av en person.

Att köpa en bärbar AC-enhet kan vara en lösning på problemet. Dessa elektriska AC enheter kan anslutas till vägguttag, och de kan rullas in och ut ur rum lätt. Men för att få ut det bästa från en bärbar rum luftkonditioneringen, är det nödvändigt att hitta rätt storlek, fel storlek av AC enhet förhindrar balsam från att arbeta effektivt.

En central rum luftkonditionering kan också övervägas. Dessa har använts för att kyla kontor och företag, såväl som vissa hem. Centrala luftkonditioneringsapparater filtrera luften samt göra det svalare, så att luften renas. Men centrala rummet luftkonditioneringsapparater enheter innebära en hel del installation.