installera ett extra djup badkar till ditt badrum

Installera ett extra djup badkar kan vara lösningen om ditt badrum är alldeles för liten för en traditionell storlek badkar. Det finns flera typer som en liten klo fot eller en traditionell orientalisk badkar som passar räkningen tillåter dig nöjet av en sit-down blöt i ett utrymme där du kan normalt bara installera en dusch. Du kommer att behöva sitta i en extra djup badkar eftersom det är hur de är utformade, när det inte finns tillräckligt med utrymme att ligga ner i ett badkar. Det är en ganska utmanande projekt, så var beredd att lära sig lite, få de rätta verktygen och fortsätta med försiktighet och omsorg,. Material som behövs, • En extra djupa badkar, • en halv-tums rör, • 3/8 tums pipe, • Skiftnyckel, • Porslin underlägg, • gängtätning, • Nivå, • Måttband, • PVC såg, • PVC primer; • Lim, Steg 1 – ta noggranna mätningar, du måste ta extremt noggranna mätningar av dimensioner som krävs för att passa din extra djup badkar. Inte för ett badkar – antingen online eller personligen – innan att se till att särskilt badkar kommer att passa in i det utrymme du har tilldelats. Om du är osäker på exakt hur man tar mätningarna, konsultera en professionell,. Steg 2 – Skär Stålrör, Klipp en bit av 1 1/2-tums IPS-rör 1 1/2 inches lång att använda som en avfalls evakuering linje i golv. Skär ytterligare 3/8 av en tum för att använda ovanför golvet för vattenförsörjning, Steg 3 – Nivå golvet,. Du kan få tur där din badrumsgolvet under badkaret är redan nivå. Om inte, anställa porslinsunderlägg under fötterna med hjälp av varierande tjocklek för att uppnå dina behövs resultat. Dessa glasunderlägg är bra för att hjälpa till att stabilisera badkaret fotfästet även,. Steg 4 – Skär slangar, Bad Fötter, Se till att du skär i avloppet och spill slangen till rätt storlek. Anslut även badkar fötter vilket gör att du har en säker montering med hjälp av skruvar och muttrar som medföljer badkaret när köpt, Steg 5 – Linje anslutningar,. Efter applicering gängtätning på anslutningarna, fäst overflow och avfallsdelar i en 1 / 2-tums rör som kommer ut från golvet till badkaret är en 3/8-tums avfall sammansättningen av rör. Anslut vattenförsörjningsledningarna till badkar kran enheten använder kompressionskopplingar. Se till att ledningarna tråd perfekt letar efter eventuella läckor som måste återförslutas,. Att tänka på; • Tänk på att sitta i en extra djup badkar är en annorlunda upplevelse eftersom vattnet linjen kommer mer än sannolikt vara upp till nacke. Det är en trevlig upplevelse ändå,. • Du kan behöva skaffa sig en större varmvattenberedare sedan en extra djup badkar kräver mycket större volym av vatten för att fylla än en traditionell storlek badkar. Om du inte kan ge tillräckligt med varmvatten för din badupplevelse då måste du vänja sig vid att blötläggning i men ljummet vatten. Förhoppningsvis kommer varmvattentanken redan är närvarande i bryn göra jobbet.