installera ett barnkalas bild i din bakgård

En Rutschkana är en fixtur i bakgårdar runt om i världen. Så är ritualen att föra en ny bild hem och sätta ihop medan barnen väntar ivrigt för att börja spela. Men att välja en bild bör inte göras utan noggrant övervägande av punkterna som säkerhet och ditt barns föränderliga spela behov.

Att välja ett bildspel att växa med, först överväga om du vill köpa en komplett lekplats uppsättning som är redo att montera direkt ur lådan. Dessa spelsystem innefattar bilden tillsammans med ett raseri av komponenter enkel swingset att utarbeta konfigurationer som innehåller fort, klättring stegar, rep broar och mer,. Väl konstruerade diabilder och lekplats system kommer att pågå i mer än 10 år, så sluta att överväga i åldrarna de barn som kommer att spela på utrustningen. För småbarn och mycket små barn, en enkel bild som kan läggas till när de blir äldre är ett utmärkt val eftersom när barnen växer mer skickliga på att klättra, svänga och klättra över de olika elementen, kan utrustningen anpassas till deras förbättrade färdigheter . för en enkel bakgård bild, först bestämma vilket material du vill att bilden ska vara gjorda av. Standard val är metall, plast och glasfiber. Objektglas av plast är det billigaste och är lätta på nakna ben på varma sommardagar, men är inte alltid den mest attraktiva bakgård utrustning, och kommer att visa deras ålder efter det första året eller två av användning,. Installera Slide, När du har köpt din bild och valt platsen förväntar installationen ta flera dagar för att tillåta betong för att ställa in. Nedan följer instruktioner för en enkel bakgård slide projekt som är konstruerad av ett kit som innehåller en bild, stege och glidram.

Steg 1, Ta bild, stege och ram från lådan och montera dem i enlighet med tillverkarens anvisningar,. Steg 2, Gräv ett inlägg hål för steg inlägg och glid fundament, avstånd dem beroende på avståndet noterade på tillverkarens instruktioner,. Steg 3 ; Blanda betong enligt instruktionerna på förpackningen och häll sedan i stolpen och fot hål. När betongen börjar att ställa in, försiktigt placera stege och skjut benen i hålen, stärkande att hålla det uppåt,. Steg 4; Efter 24 timmar, ta bort hängslen, men inte tillåta någon att använda bilden. Efter 72 timmar, testa stabiliteten i bilden och styrkan i betongen. Om båda är säkra, då bilden är säker att använda,. En bakgård bild, när de installeras på rätt sätt, kommer att ge år av spel samt att bli grunden för en mer genomarbetade leksystem som dina barn utvecklar sin motorik och förmåga att engagera i arbetade bakgård spel.