installera en kappa i vardagsrummet

En kappa över ett fönster i vardagsrummet tillför en viss elegans till rummet. Det är inte längre bara en vanlig vägg, men nu fönstret och det angränsande området har ett djup till det. Kappor kommer i en mängd olika former, storlekar och även material,. Vissa kappor har stora mängder tyg som bölja ut i rullar. Andra skärmkanterna är enkla brädor med inläggningar mönster eller sniderier. Installera en kappa i vardagsrummet är ett lätt projekt som görs med några enkla handverktyg.

En kappa hänger ovanför ett fönster och omger persienner eller gardiner, som används som ett fönster behandling. Beroende på storleken av skärmkanten, måste du bestämma den exakta placeringen på fönstret. Mät fönstret och markera mitten av fönstret på väggen ovanför. Därefter mäter kappa och hittar den exakta centrum. Mark med en liten bit tejp,. När du har dessa mätningar har en medhjälpare hjälpa dig liv skärmkanten på plats att rada upp de märken på väggen och markeringen på kappa. Detta kommer att göra det perfekt centrerad med fönstret. Kontrollera för höjden av skärmkanten av ögat som du håller upp den. Märk ändarna på höjden du vill ha dem. När varumärkena har gjorts, kan du ställa in Valance ner.

Steg ett – Placering av Valance

När du väljer L Fästen för din kappa, välja storlek som bäst passar dina behov. En stor L konsol som kommer att sträcka sig längre sedan botten eller den övre kanten inte kommer att se rätt. En mindre konsol inte har styrkan att hålla Valance upp,. Från märken du gjort på väggen för höjden plats för Valance, mäta i sex till åtta inches. Om du har en stor kappa som kommer att täcka ett stort fönster, då du kommer att behöva en ny konsol var fyra fötter. Placera L Konsol på väggen och markera hålen för skruvarna. Borra hålen och installera gips ankare. Placera konsolerna tillbaka och skruva in i väggen.

Steg två – Installera L Fästen

Ställ Valance på L konsolerna och markera hålen på undersidan av Valance. Ta bort Valance och ligger på en stabil yta. Du behöver borra hål i trä för att skydda sig mot sprickbildning i träet. Borra hål, hålla borra rakt,. Ställ Valance tillbaka på konsolerna och rada upp hålen. Säkra Valance till konsolerna med träskruvar.

Steg tre – Installera Valance

Eftersom Valance har tyg som täcker trä, tillbringa lite tid att justera tyget och se till att det ser rätt täcker fönstret. När du är nöjd med den första delen, sedan gå vidare till det andra fönstret enligt samma förfaranden.

Steg fyra – Justeringar