idéer till lagringsutrymme i ett glas verkställande skrivbord

Ett glas verkställande skrivbord komplimanger en modern arkitektur eller design. Glas hjälper till att reflektera ljuset som kommer in i rummet, vilket gör utrymmet ser större än den faktiskt är. Glas verkställande skrivbord används ofta av personer som gillar rena linjer och inte en massa skräp. Du kanske tror att du inte kan lagra något i ditt glas verkställande skrivbord, men det finns många sätt att utveckla förvaringslösningar för din vackra skrivbord. Nedan finns flera olika idéer som du kan införliva i lagringslösningar och idéer som du redan har utvecklat för ditt skrivbord.

Om ditt skrivbord är tillräckligt stor eller om det sitter mot en vägg i rummet, då kan du tänka på att lägga en kaninbur till toppen av skrivbordet. Du kan köpa en bur som är mycket lik din glas skrivbord stil och buren kan hjälpa dig att lägga till ytterligare lagringsutrymme utan att ta upp extra golvyta på kontoret. Välja en hurts som har ganska glasdörrar och en enkel design. Se till att utformningen inte är alltför skrymmande och se till att det kommer att passa in på toppen av din glas skrivbord.

Kaninbur

Det finns så många olika bärbara lagringsalternativ. Några av dessa lagringslösningar kan rulla under skrivbordet och skapa låda utrymme. Du kan även välja ett alternativ som har en sluten topp, så att du aldrig kommer att se vad som finns i den första lådan under ditt glas skrivbord. Välj något som har rullar på botten av lådan och du kommer att kunna låsa dem på plats under skrivbordet och flytta dem sig fritt när du funderar på att ordna dem i ditt rum.

Under skrivbordet Storage

Skrivbord arrangörer kan hjälpa alla skrivbord. Välj några arrangörer som har stapling kapacitet. Ställ dem på toppen av ditt glas skrivbord och du kommer att ha en förmåga att ordna och lägga undan dina filer och viktiga anteckningar eller affärs minnen som du behöver till hands hela tiden.

desk organizer

Du kan också välja objekt som kommer att bidra till att lagra dina pennor, pennor och gem. Håll dig organiserad och sätta ihop hela tiden.

Enligt Desk Tangentbord

Montera en tangentbordshållare under skrivbordet. Du behöver inte röran din skrivbordsutrymme med ett tangentbord på toppen. Med ett par skruvar, och ett spår, kan du montera din underskrivbordslåda lätt. Denna låda kan tjäna syftet för tangentbordet och även för din mus eller andra små komponenter som du rutinmässigt skulle ha ovanpå skrivbordet för dina datordrift behov.

Välj en säker

Om du behöver för att säkra viktiga dokument, extra pengar eller värdesaker på kontoret, överväga att lägga ett säkert under skrivbordet. Den säkra kan skruvas fast på baksidan av skrivbordet och golvbrädorna. Använd en säker som kan drivas av en enkel knappsats och en nyckel.