idéer för en man grotta hem bryggeri

Att bygga ett hem bryggeri i din man grotta kan vara en bra användning av utrymmet. Om du gillar öl, kan ha ett utrymme som du kan brygga ditt eget varumärke som en hobby ge dig ett kreativt sätt att uttrycka din personlighet. Om detta är något som är av intresse för dig, finns det några steg som du behöver ta för att göra detta möjligt.

När brygga öl, måste du ha åtkomst till ett destilleri system för att brygga öl. Utrymmet måste också vara rena för att hålla vissa mikrober och andra bakterier av din öl och förhindra kontaminering sker. Du kan behöva överväga en ombyggnadsarbete av ditt utrymme för att göra det mer mottaglig för ölbryggning.

Behöver för ett hem bryggeri i en mangrotta

De material och förnödenheter som behövs för att göra öl i din man grotta inkluderar fat, en tappnings och en spis. Tillgång till ett kök att koka vattnet och andra förberedelser som krävs för att göra öl. Du måste ta en allvarlig titt på din man grotta set-up och bestämma vilka kostnader kommer att delta i att göra det till en idealisk plats för att brygga öl.

Överväganden för att brygga öl i mangrottan