hur man vända trumpinnar med en trä svarv

Att trumpinnar med en trä svarv är något som kan vara mycket fördelaktigt för dig. Du kommer att spara en hel del pengar på trumpinnar eftersom de är benägna att bryta. Du kan också göra dem du dock ha dem så att du kan få olika ljud och smalnar när du tränar de typer av ljud som du letar efter när du trumma.

Det första som du behöver göra är att få din styrstavar som är en 1/2 “i diameter och skär dem att vara sexton inches lång. Detta kommer att vara nödvändiga längder för dina trumpinnar.

Steg 1 – Skär bitar

Du måste nu få en av axlarna och infoga dem i svarven. Ta notis att tänderna själva är ordentligt inbäddad i ändarna på varje sida av stången. Få dem bra och skärpas på plats så att de kommer att ha ett bra grepp. Få svarven klämmas ner ordentligt innan du börjar rotera underlåret. Du kommer att behöva få din skölp ut och använda den på resten så att bladet kan ligga platt medan den slipas. Du kommer då att ändra lutningsblad långsamt när du lyfter din hand och låta virket tälja medan den vrids. Vara säker på att du har en liten mängd tryck hela tiden.

Steg 2 – Lathe Axlar

Du är nu redo att få trumpinnar avsmalnande. Du kommer att börja på 3 ¾ inches från slutet av pinnen. Du kommer att få slutet av skåran som är nästan en tum från änden. Den totala diameter bör vara ¾ “i mitten. När du avsmalnande spetsen av pinnen du kommer att göra detta för hand. Se till att du anser att metalltänder som finns i din svarv när du använder mejseln. Det är en bra idé att redan har en färdig kycklingben som du kan använda som en guide så att hela processen kommer att göras mycket lättare.

Steg 3 – Taper

När du har underlåret avsmalnande du är redo att börja slipa. Vara säker på att när du slipar att du gör det i form av en kula. Återigen är det en bra idé att ha en kycklingben i närheten för dig att titta på när du gör detta. När du har bollen slipat ut du är redo att sand resten av pinnen tills den är polerad och slät överallt.

Steg 4 – Sand

När låret är en önskat utseende och känner att du kommer att kunna färga det om du vill. Se till att du tillåter pinnen gott om tid att torka innan du försöker använda den. Det är oftast mycket enklare om du färga en sida i taget, så att det inte finns några märken som är kvar från där det lades att torka.

Steg 5 – Stain