hur man tråd en tre stift torktumlare utlopp

Även om de flesta stater kräver en fyra fronter torktumlare utlopp, har vissa stater tillåter användning av en tre stift torktumlare utlopp. Inkoppling dessa tre stift elektriska torktumlare uttag upp är lätt. Köra en kabel från elcentralen till torken är faktiskt ganska lätt. Dessutom, när du får kabeln till torken ansluter den upp är förvånansvärt enkelt.

Du måste först ta en titt på utloppet för att säkerställa att du har valt den rätta. Behållaren bör ha två raka spår för stift och ett ovalt hål i toppen. Det kommer också att vara en L-formad slits någonstans mot botten. Innan du gör några elektriska projekt på ditt hem är det viktigt att du stänger av strömmen först.

Steg 1 – Kontroll Outlet

Drag elkabel inuti lådan och skala bort isoleringen. Du måste ta bort cirka 6 inches av plast från kablarna. Se till att terminalerna gör god kontakt med de enskilda trådarna.

Steg 2 – Anslutning av Box

Anslut de röda och svarta kablarna till terminalerna som är endera sidan av sockeln, är det inte viktigt vilken väg runt dessa går. Använd alltid skruvplintar snarare än tryck i terminaler eftersom skruven kommer att hålla trådarna fast mycket längre.

Steg 3 – Ansluta Outlet

Nolledaren är den vita ledningen som kan anslutas till botten terminalen. Jordledningen är antingen gröna eller bara koppartråd, behöver denna för att anslutas till terminalen höger överst.

Steg 4 – Anslutning Neutral

Tryck försiktigt tråden tillbaka insidan av rutan så att lådan passar mot väggen. Använda en borrmaskin och mejsel för avlägsnande av gips från väggen så att metall elektriska fält kommer att passa in i hålet tätt. Detta blir lättare om du markera positionen av lådan på väggen med blyerts och sedan använda en borr för att ta bort plåstret.

Steg 5 – Fastställande av Box

När du är klar ledningar utloppet då måste du ansluta utloppet till brytaren. Gör detta på ett liknande sätt till utloppet, det är helt enkelt en fråga om att skruva brytaren och ledningar på det.

Steg 6 – Kopplings Circuit Breaker

Skala 6 inches av isolering av trådarna så att du har tillräckligt för att arbeta med. foder sedan de enskilda trådarna i terminalerna på strömbrytaren och dra upp dem. Det är viktigt att detta ledningar är snyggt och prydligt, eftersom det kommer att förhindra risken för kortslutning.

Slå på strömmen igen och använda en multimeter för att kontrollera att rätt spänning tas emot från rätt uttag. Kom ihåg en torktumlare utlopp bör kunna ge två olika spänningar, 120V och 240V beroende på stiften du testar. Om detta inte är rätt så kanske du vill få en elektriker för att hjälpa dig.