hur man tråd en rörelsesensor översvämning ljus

Installera en rörelsesensor flodljus kan vara relativt enkel och okomplicerad. Detta är anledningen till att det fungerar bra som ett DIY projekt. Det bästa sättet att koppla lokalerna är genom att säkerställa att installationen av rörelsesensorn lampor under taket av ditt hem är korrekt gjort, och detta bör göras för varje hörn också. Detta kommer att säkerställa att varje rörelsesensor för olika ljus överlappar den för den efterföljande ljus som garanterar fullständig täckning.

Innan du börjar med att installera rörelsesensorn ljus, är det viktigt att stänga el till alla strålkastare som redan har installerats i hemmet. Detta kan göras genom att stänga av effektbrytaren som är ansluten till de flood lights.

Steg 1: Stäng av el

För att ta bort alla strålkastare som redan har installerats i din bostad, se till att använda en stege och anställa en hjälpare samt att passera material som när dessa behövs. En hjälpare kan också bidra till att hålla stegen stadigt. En noisemaker (spärr) bör användas för att ta bort bultarna som håller strålkastarna på plats.

Steg 2: bli av med alla Flood Lights

Det kommer att finnas tråd nötter som hjälper till att ansluta strålkastare till ledningarna i hemmet. Särskilda muttrar används som hjälper till att skruva ett par trådar så att dessa hålls tätt på ett sätt som säkerställer att trådarna inte bli blöt. Normalt kan dessa muttrar skruvas för hand, men om det misslyckas sedan en tång kan bidra till att få muttrarna gratis. När skruvas bör trådarna avlägsnas och strålkastare kopplad och sedan kasseras.

Steg 3: Öppna upp nötter som ansluter Wires

Nu tar de nya rörelsesensorn strålkastare och installera dem på samma plats där de gamla strålkastare hölls. Kom ihåg att placera nya strålkastare i ett hörn av hemmet så att rörelsesensorn kan skanna i varje riktning runt hörnet av hemmet. En noisemaker (spärr) kan användas för att installera de längre bultarna som är en del av den nya rörelsesensorn strålkastare.

Steg 4: Installera New Motion Sensor Översvämnings Lights

Ta en tång och vira ledningarna från strålkastare till de ledningar som redan har installerats. Kom ihåg att ansluta kablarna enligt färgkoder, så, en vit tråd ska anslutas till en tråd av liknande färg. Sedan, med hjälp av en tång, helt enkelt vrida trådarna tills de är tätt lindade runt varandra.

Steg 5: Linda Wires

Ta en ledningsmutter tillverkad av plast (ny, inte används) och skruva den på en ny anslutning. Var försiktig med att sätta in kablarna i specialmuttrar och sedan vrida muttern medurs rörelse tills den sitter stadigt på trådarna. Varje anslutning bör ha en mutter.

Steg 6: Hantera Växlar

Steg 7: Fyllning Trådarna

Var noga med att ta upp frågan om att ställa omkopplarna på nyinstallerade rörelsesensorn strålkastare. Normalt innebär detta att placera övergången till normalläge, även om det är möjligt att ändra inställningen för att passa olika krav, inklusive att hjälpa till detektering av minsta rörelser som normalt görs av små och medelstora djur.

Slutligen, vara noga med att göra fyllningen av trådar i deras hus, vilket i sin tur bör installeras ovanför trådarna för att skydda dem från dåligt väder.

Som kan ses, installera nya rörelsesensorn strålkastare är ganska lätt uppgift att vem som helst kan utföra. När du har installerat den första strålkastare, är allt som återstår att upprepa hela processen tills de återstående strålkastare har installerats. Slutligen, slå på strömbrytaren så att strålkastare kan drivas upp och testas. Var noga med att använda handskar under installationen och be om hjälp från licensierade elektriker, om något visar sig vara svårt att göra på egen hand.