hur man använder en betonglimnings

Om du har sprickor eller sprickor i en cementplatta eller på konkreta åtgärder, använder du konkret bindning lim för att täcka dem och reparera skadan. Betonglimnings låter dig lägga till eller häll ny cement på en befintlig del av betong utan att först grov upp ytan av betongen. Utan lim, reparation betong innebär en mycket mer arbete. Använda betong bindning lim är inte så svårt och det handledningen kommer att visa dig allt du behöver veta.

(Obs – Denna process är för att utföra vad som kallas en “färg-on” tillämpning av betong limnings I de flesta fall kommer denna typ av applikation resultera i en bindningsstyrka på ca 450 psi Om du behöver industriell styrka reparation,.. du kan utföra en “Slurry Coat ansökan genom att blanda betong bindning lim med Portland-cement. en uppslamning Coat ansökan kommer att resultera i en bindningshållfasthet av 1300 psi, men tar ca 3 veckor till fullständig härdning och torr.)

Steg 1 – Förbered Surface

Ta bort alla lösa konkreta stenar eller stenar från ytan där du kommer att tillämpa den konkret limning lim. Se också till att ytan är relativt rena från smuts och skräp. Använd en kvast att sopa ytan innan limmet appliceras.

Steg 2 – Förbered Adhesive

Skaka behållaren betonglimnings kraftigt under ett par minuter innan du öppnar den. Sedan, häll en del av betonglimnings i en separat behållare och späd med rent vatten. Blanda en del konkreta bindande lim med 2 delar rent vatten. Den första tillämpningen av betong bindande lim kommer att fungera som en primer för sista lagret.

Steg 3 – Prime skadad betongyta

Ta pensel och tillämpa urvattnade betong limnings direkt till den skadade betongen område där du kommer att tillämpa nya cement. Låt grundfärg av betongbindnings limmet torka i ett par timmar innan du fortsätter.

Steg 3 – Applicera Betonglimnings

När den första grundfärg av lim har torkat lite, kan du börja tillämpa den slutliga coat betong bindning lim. Använd pensel för att applicera bindelimmet (denna gång full styrka) direkt till den skadade betongytan. När du borstar på betong bindande lim, tillämpa en tjock päls av lim för bästa resultat. Se instruktionerna på behållaren och vänta den föreskrivna torktid innan du fortsätter.

Steg 4 – Blanda och tillämpa ny Cement

Så snart betonglimnings är torr, följ anvisningarna på påsen av cement för att blanda betong och tillämpa den på toppen av ytan där betonglimnings har använts. Om du ska tillämpa en gips eller avsluta gips (i stället för cement) ovanpå betong bindning lim, bör du använda det medan limmet fortfarande är klibbig och ännu inte torr. Annars gäller vanlig betong när limmet har torkat.