placering under trapp hyllor

Installera enligt trapp hyllor är ett bra sätt att lägga till billig extra lagringsutrymme till alla hem. Bygga och installera denna typ av hyllor är ganska lätt och kan i allmänhet fyllas i ett par timmar. Följ denna behändiga guide att bygga din egen.

Mät bredden och höjden under trappan för att avgöra hur många hyllor du kan placera i utrymmet. För den här guiden kommer vi att använda 12-tums breda hyllor. Hylla öppningshöjder är vanligen mellan cirka 12 och 16 inches isär.

Steg ett – Mätning

Köpa allt du behöver, inklusive hyllor och plywood för justerbara hyllor standarder och måla eller bets. Dessutom kan du använda en pre-färdig produkt som ¾-tums melamin.

Steg två – Förbered Material

Skära sidorna av hyllan till önskad höjd. Klipp dina bästa och sämsta hyllan bitar till önskad bredd och säkra dem till sidorna av hyllan.

Steg tre – Cutting för Hyllor

Nu, skära en bit ¼-tums plywood för stödplatta, och spik eller skruv på plats.

Steg fyra – Installera hyllan Standards

Slutligen, säkra sidor av väggreglar under dina trappor med 2½- eller 3-tums däck skruvar. Du kanske tycker att det mer praktiskt att använda en borrmaskin för dessa längre skruvar.

Steg fem – Färdigställande

Montera hyllan standarder eller justerbara konsoler ca 2 inches från fronten och sidorna.

Därefter skär dina hyllor bitar 1/8-tums kort av öppnandet av hyllan standarder. Detta gör att du enkelt kan sätta in och ta hyllorna som du behöver. Dessutom kommer detta att du kan justera höjden helst du väljer.

Avsluta hyllorna med hjälp av färg, bets eller lack som du väljer. Var försiktig när man målar eller efterbehandling nära väggarna. I själva verket kanske du vill överväga att använda maskeringstejp för att tejp av väggar och andra ytor. När du är klar, ta bort maskeringstejp och låta färgen eller avsluta gott om tid att torka.