Juli dim stjärna: däck ersättning

En gång i månaden vi vilja lysa strålkastarljuset på en imponerande DIYer genom att ge sitt gemensamma projekt ol ‘ “gjorde det själv” (DIM) stämpel ära. Och som en extra bonus, alla DIM Stjärnor automatiskt in i övervägande för vår första årliga DIM Awards nästa maj.

Denna månad vi gratulerar “Mtrpool” på sin ombyggda däck. Dela din projekt och nästa gång kan det vara du!

Vad de gjorde

Mtrpool och hans hustru demo-ed sin tidigare däck som gav tillgång till bakgården från deras bakdörren. Med en total kostnad på $ 3000, konstruerade de ett nytt däck från grunden med fundament, bas grus, en understruktur och grundplattform. De använde tryckimpregnerat YellaWood för strukturen, trappa, räcke och även plantageägare fördelade genomgående.

Varför vi gillar det

Dessa DIYers inte bara byggt en snygg däck, men sparkade den arbetsintensiva projekt upp ett hack genom att lägga till en planter runt däcket bas. De hävdar att de är “nästan färdig”, men från att titta på de bilder vi tror att de förtjänar att kalla det en dag och njuta av deras hårda arbete med en kall dryck i handen.