installerar infällbara skärm dörrar med lätthet

Skjutbart dörren skärm är inte så svårt att installera och kan fyllas i på en eftermiddag, om du tar dig tid att göra det. Du behöver bara några enkla verktyg och kanske en borr eller en skruvdragare för att slutföra projektet.

material~~POS=TRUNC

Du behöver några material för projektet.

Verktyg du behöver

Steg 1 – Skär för att passa

Lagringsområdet för skärmen när det är upp blir monteras horisontellt över toppen av dörren och måste skäras till rätt storlek. Du kommer också att behöva skära skärmen ner till storlek och använda bågfil. Efter lämpliga nedskärningar har gjorts, måste du sätta ihop delarna.

Steg 2 – Fäst monteringsspännena

Installera monteringsspännena på overhead av dörren för att hålla lagringskassett den indragbara skärmen dörr och sedan höja lagringskassetten upp till monterings klipp och knäppa dem på plats. Gör en markering på varje sida direkt under lagringskassett med en blyertspenna.

Steg 3 – Installera Tracks

Nu måste du ta bort lagringskassetten och mäta från botten av dörren upp till blyertsmarkering på varje sida och sedan klippa banan att passa. Nu installera lagringskassett, och sedan spåret på vardera sidan, glider spåret under varje ände av lagringskassett. Med fyra av de 1 ½ tum skruvar, fäster banan.

Steg 4 – Testa installationen

Testa ditt arbete genom att dra skärmen ner, och sedan låta det dra tillbaka ett par gånger. Spänningen på dessa skärmar är oftast fabriksinställda, men du kan behöva justera det om det verkar för hårt eller för löst.

Skjutbart dörren skärmen är ett unikt tillskott till ditt hem. Dessa dörrar rulla upp och ner mycket smidigt och kräver väldigt lite underhåll för att stanna i gott skick. Det finns ingen bana längst ned på dessa dörrar, så det finns ingen oroa dig för det verksamma felaktigt eftersom banan är fylld med skräp. Dessa dörrar kommer i storlekar som sträcker sig från 3 till 8 fot så att de kan användas i en rad olika områden i hemmet.