installera en häst däck träd gunga

Skickliga på åter purposing möbler, bygga sin egen, eller kostnadseffektivt sprucing begagnade möbler, är KC Morgan en professionell frilansande skribent, med artiklar och blogginlägg som visas på dussintals platser.

En gammal däck hängde från ett träd med enkla rep är bra för många timmars sommaren kul för barnen, men med lite mer arbete du kan ge dem en mer unik leksak. Den färdiga produkten ser fantastiska, men detta DIY är inte så svårt.

Och hästen du red in på

Du behöver inte ens vara en stor konstnär att förvandla en vanlig däcket i en häst däck gunga. Du behöver bara de rätta verktygen.

Steg 1 – Hitta ett däck

Detta kan vara den svåraste delen, eftersom du inte vill att en stål bälte däck. De är alltför svårt att skära och den färdiga produkten skulle ha farligt vassa kanter. Hitta en icke stål bälte däck från en släpvagn eller terränggående fordon.

Steg 2 – Trace och Rita

Spåra den yttre och inre cirkeln av däcket på en bit av affisch styrelse. Styvheten hos papperet gör mallen mer hållbara, och affisch ombord kommer i stora storlekar som är tillräckligt stor för att rymma ett däck.

Steg 3 – Klipp ut Tire

Utrymmet mellan de två cirklarna är där du kommer att dra hela din design. När designen skärs det dras ut och upp, men du ska rita designen i en böjd position. Bild hästen böjde sig ner i en U-form, och dra huvud, öron och svans. Inte få alltför invecklad, eftersom du måste skära ut denna design i själva däcket, inte bara på papperet.

Steg 4 – Turn It Inside-Out

Klipp ut mallen och tejpa ner på däcket. Du kan limma mallen ner, men du kommer att behöva ta bort den senare så ha detta i åtanke.

Steg 5 – Lägg repet och Tyglar

Steg 6 – Välj rätt Tree

Använd en rakkniv kniv för att skära in i däcket, med hjälp av mallen som guide. Du vill skära igenom båda sidoväggarna jämnt för att få rätt form. Med en 1/4-tums borr matchande hål på vardera sidan av näsan, kinden, nacken, mage, rumpa och svans.

Från och med huvudet, vända det hela inifrån och ut. Detta är mycket svårt, och kräver en generös mängd kraft. Du kan behöva anlita någons hjälp att slutföra det här steget. Säkra det med 1/4-tums skruvar genom hålen du borras som du vänder, och titta på hästen ta form.

Lederna i däcket kommer att fungera mot dig, särskilt längs huvudet och nacken. Använd en bult genom näsan och kinden för att hålla designen. Infoga en bult i nacken. Skruva den igen längs mage och bakdel av hästen. Dra i änden av svansen tillbaka mot basen, och använda en bult för att säkra denna loop. Cap dina bultar så att de inte skadar någon.

Trä en längd av rep genom svansen. Tråd en andra bit av repet genom toppen av huvudet. Placera en bult här för att göra konstruktionen stadigare. Lägg hästens tyglar. En slinga av rep eller någon kraftig remsa av material kommer att göra för detta.

Förbered dig på att hänga däck gunga. För varje typ av däck gunga, du vill välja en lövträd. En ask, lönn eller ek är lämpligt. Leta efter en gren som är 8 inches i diameter åtminstone och minst 9 fot från marken. Grenen bör inte sticka ut från stammen i en V-form. Du letar efter en gren med en L-form-anslutning. Filialen måste också vara tillräckligt lång så gungan kan hängas med minst 6 fot fritt utrymme runt den på alla sidor. Swing ska vara 6 meters avstånd från stammen också.

Steg 7 – Häng Swing

Snyggare Swinging

ämnen

Hänga hästen swing. Borra ett hål genom trädet lem, sedan bifoga en lyftögla. Säkra bulten med en bricka och mutter. Säkra gång med kraftig nylonrep, och bifoga det till din lyftögla.

Använd din kreativitet och DIY kompetens du har skapat en snyggare däck swing och din varvet kommer att bli tal om trakten. Med bara några fler steg, har du en gunga barnen kommer att minnas för en lång, lång tid.