hur toggle bultar fungerar

Vanligtvis växla bultar är det bästa sättet att hänga tunga föremål på många olika typer av ytor. Denna fantastiska nya tekniken är en stålhängare som kan installeras direkt in i väggar på några sekunder. Dessutom kan denna typ av stål anslutning lätt hålla 400 pounds per fastsättning. Men vad gör en vippskruven en så stark hängare?

En vippskruven, även kallad en molly, består i princip av en bult med ett blad i slutet som när de dras åt på väggen det fungerar som ett ankare. Men för ett effektivt resultat, måste du få rätt storlek skruven att gå med rätt storlek blad beroende på vad du ska hänga på den. Därför bör en gemensam 3/16 tum vippskruven vara bara bra för många hushåll jobb såsom växt galgar.

Välja storlek

Du kan se att i bladet finns en liten bitty hål. Så att korrekt ställa in vippskruven först måste man skruva bulten rakt in i det mot slutet av skruven med en skruvmejsel. I slutet kommer maskinen skruvhuvudet faktiskt bara vara en gängad del som fungerar som en krok.

Förbereda Bolt

Oavsett yta du försöker installera vippskruven i, är allt du behöver göra peta ett hål i väggen som åtminstone bör vara storleken på diametern på vippskruven klinga när det fortfarande är stängd. Detta kommer att göra det lättare att peta Molly genom hålet.

Peta ett hål

Vippskruven magiska

Skruva fast den

När du har petade skruven och växla sak genom hålet, vad som kommer att göra är att fjädern det har fått i det kommer att släppas och när den gör det, måste du dra tillbaka och det faktiskt klämmor på insidan av ytan. Då du kommer att vara kvar med alla skruvar umgås.

Använd en Drill

Allt du behöver göra är att bara hålla press på den, dra den mot dig och skruva fast den. Men om du trycker den mot ytan och försöka skruva i, bladet kommer att sitta där och hålla vrida och du kommer att vara där hela dagen att försöka få den där saken skruvas i. Kom därför ihåg att dra tillbaka tätt mot dig så bladet faktiskt kommer att fånga och du kan skruva i lätt.

Uppmärksamhet

En bra sak att göra är ibland kan man faktiskt använda en borr för att faktiskt skruva fast den medan du drar tätt på det. Vad det kommer att göra är att spara lite tid om skruven du använder är ganska lång.

En sak du måste tänka på när du installerar detta är att du måste se till att vippskruven är åtminstone en tum längre än ytan du försöker tränga igenom det. Detta eftersom du måste lämna tillräckligt med utrymme för bladet att gå igenom hålet och kunna rensa hålet. Om den är för kort för en bult fjädern kommer aldrig att släppas eftersom det inte kommer faktiskt kunna penetrera hålet helt.

Så det är i princip det enklaste sättet att installera en vippskruven och hur det faktiskt fungerar. Däremot kan du hitta ett stort urval av vippbultar på marknaden som är särskilt utformade för många olika ändamål.