hur man använder klämmor trä

Träarbetare skulle finna det nästan omöjligt att arbeta utan Wood klämmor. Om du är ny på snickeri eller oerfaren när det gäller användningen av trä klämmor hittar du 4 tips nedan för att vara av värde.

Välja Wood Clamp typer, för att hålla mindre bitar av trä tillsammans, kan du använda C klämmor. Dessa klämmor även användas för att hålla en träbit till en annan plan yta, såsom ett arbetsbord medan du arbetar på träet. Men om du planerar att göra trä tavelramar, är din bästa insats för att använda bild klämmor. För limning större bitar av trä, eller för den mest mångsidiga trä klämma hittar du rör klämmor att vara ditt bästa val,. Inköp Pipe Clamps, för varje svepet du planerar att använda, vara säker på 3 klämstycken medföljer inköp. Du behöver huvud, svans-lager och rör. Om klämma skärper din skruva justeringsveven, se till att köpa ett rör med gängor på ena änden,. Fästa Rörklämma bitar, Montera båda delarna av klämman på röret, huvudet i ena änden och svansen lager på den motsatta änden. Passa in klämman på trä du planerar att klämma, sedan dra åt justeringsveven.