hur man använder en hand jordfräs

En hand jordfräs är ett trädgårdsverktyg som används för att vända jorden där växter och grönsaker är planterade, eller så kan den användas för att avlägsna ogräs från jorden i en trädgård. För liten blomma eller grönsaksodlingar, kan en hand jordfräs användas som en liten plog för att stänga av jorden och gräva plantering rader. Med hjälp av en hand jordfräs är inte svårt, och detta lätt att följa steg-för-steg guide visar dig allt du behöver veta för att korrekt använda verktyget.

Innan du använder en hand jordfräs, bör du alltid sätta på sig ett par trädgårds eller arbetshandskar. Trähandtag av en hand jordfräs kan lätt orsaka blåsor eller valkar på händerna och göra hjälp smärtsam.

Med hjälp av en hand Cultivator till Vända Jord för plätering

Innan du börjar använda hand jordfräs bruka jorden i din trädgård, bör du först ta verktyget och skapa linjer för de frön. För att göra detta genom att gå till ena änden av plantering sängen eller trädgård och dra verktyget i en rak linje till den andra sidan. Fortsätt att göra detta för så många rader eller rader av frön som du vill att så. Tänk på rätt avstånd krav för typ av anläggning eller grönsaker du kommer att plantera.

Steg 1 – Använd handskar

Till att börja vända jorden, ta verktyget och använda det i en huggliknande sätt att gräva i marken längs sådd linje du skapade tidigare. Använd verktyget för att gräva ut jorden längs sådd linjen och bryta upp klumpar av jord samt mjuka upp kokor. Du kan också använda verktyget för att gräva ut stenar eller stenar i marken och ta bort dem. Fortsätt att använda verktyg för att arbeta i marken tills du har avslutat gräva grunda diken som behövs för att beså dina växter eller grönsaker.

Steg 2 – Skapa sådd Lines

Du kan också använda en hand jordfräs för att ta bort ogräs från din blomma eller grönsaksland. För att göra detta, börja med hjälp av funktionen att inkassera markytan. Detta kommer att hjälpa dig att jämna ut marken och även att identifiera ogräs och deras rötter.

Steg 3 – Vrid Soil

Medan försiktigt dra handen jordfräs över jordytan, se till att bladen går in i marken åtminstone en halv tum eller så. De flesta ogräs gro nära ytan av jorden. Så kommer rot strukturer för ogräs vanligtvis att vara mycket nära ytan. Du kan använda bladspetsarna för att lokalisera rötter ogräs så att du kan ta bort dem.

Med hjälp av en hand Cultivator att ta bort ogräs från en trädgård

När du har hittat rötter för ogräs, ger hand jordfräs en bra ryck och dra ut ogräs. När ogräset avlägsnas, skapa en stapel av dem och sedan senare kasta dem.

Steg 1 – använt verktyg för att Rake ytan av jord

Steg 2 – Leta Rötter av ogräs med Tool

Steg 3 – Använd Cultivator att dra ut Weeds