felsökning ventil solenoider gas kontroll

Det är viktigt för alla att veta hur du felsöker ventilmagnet gas kontroll i sina hem. Anledningen till detta är att det kommer att hjälpa husägare om det finns några framtida problem att denna fråga kan orsaka. Om magnetventiler som inte fungerar, kanske farligt tryck bygga upp och orsaka skada. Det finns 4 möjliga orsaker till magnetventiler fel: coil utbrändhet, underlåtenhet att öppna, inte att stänga, eller magnetventil buller. Följande steg kommer att visa dig hur du felsöker ventil solenoider gas kontroll.

Coil burnout kan orsakas av kontinuerlig användning i höga värmeförhållanden. En utbränd spole kommer att uppvisa onaturliga elektriska egenskaper som är över eller under dess normala spänningsnivåer. En extremt låg spänning i systemet kommer att leda till motorstopp systemdelar som kolven som kommer att resultera i att dra mer ström än vad som behövs. Kontrollera även för delar såsom spiralhuset och plåt, som innesluter röret, hylsor och / eller kolven för att se om dessa delar finns och fungerar korrekt. Slutligen, kontrollera kolven i aktion om en fysisk missbildning i det omslutande röret stör kolvens rörelse.

Steg 1 – Kontrollera Coil Burnout

En solenoidventil som är fylld med drudge kanske att öppna misslyckas. Demontera ventilen och rengör den med en borste eller trasa. Om detta inte fungerar, läser namnskylten MOPD betyg. De betyg som anges måste riktas in med tryck rating som visas på ventilen. Slutligen kan en låg spänning vara problemet för sin underlåtenhet att öppna. Spänning appliceras måste vara 85% av märkskylten spänning. Kontrollera igen för trånga anslutningar, och matningsledningar för god fördelning av spänning.

Steg 2 – Kontrollera Underlåtenhet att öppna

Elektriska kretsar kan stängas på grund av felaktig strömbrytare eller reläer. Reparera och ersätta dessa vid behov. Om detta inte fungerar, kontrollera om gammal olja som har stelnat till ventilerna. Rengör insidan av ventilerna och byt olja till rätt typ av olja som kommer att förbli vätska att temperaturen som föreligger i systemet. Dessutom kan en annan möjlighet vara en skadad pilot port som förhindrar stängning. Kontrollera tändporten och byt ut efter behov.

Steg 3 – Kontrollera Underlåtenhet att stänga

En delvis öppnade magnetventiler brus som bärs högt av rören i systemet och kan bli försvårande. Denna typ av buller produceras antingen genom överdrivet tryck, olja eller gunk som sticker ventilen att öppnas och skallra, eller låg spänning. En annan orsak till ventil buller kan vara en lös spole eller bostäder. Dra spolen och dess hölje för att bli av med detta ljud.

Steg 4 – Kontrollera magnetventil Noise

Genom att veta dessa felsökningssteg, kommer husägare vet hur man kan förhindra det från att bli en större fråga i framtiden, eller om det är ett problem som inte lätt kan lösas, när man ska ringa proffs.