är en vattenjonisator kostnadseffektivt?

Fastställande av huruvida en vattenjonisator är kostnads ​​affektiva är en svår process. Debatten om huruvida de faktiskt gör allt de hävdar pågår, och du måste välja vilken sida du tror är rätt. Tillverkarna hävdar att deras produkter producera vatten som kan bromsa åldrandet, eliminera allergier, bota sjukdomar, och återfuktande din kropp bättre än obehandlat vatten, medan motståndarna hävdar joniserat vatten är en pseudovetenskap uppfunnits för att sälja produkter.

Jonisering använder elektrolys för att minska surhetsgraden i vatten, förbättra alkalisk innehåll och lägga till elektrolyter. Majoriteten av jonisatorer använder också filtrering för att avlägsna orenheter. En punkt skeptiker gör är att det är omöjligt för rent vatten att genomgå elektrolys. För att detta ska ske måste mineraler kan behålla en elektrisk laddning är närvarande, men filtreringsprocessen tar bort alla spårämnen.

Hur Jonisering Works

Debatten är i allmänhet reducerad till förespråkare för vatten jonisering hävdar att processen hålls tillbaka av storföretagen och medicinska samfund, medan skeptiker tror tillverkare utnyttjar konsumenterna och göra ogrundade påståenden att joniserat vatten är en mirakelkur.

Vad Varje Side Tänker

Prislappen på en undersink modell genomsnitt ca $ 2000 upp till ca $ 4000. Med priser som detta, är det lätt att förstå varför många människor tror att det är en bluff. Ta inte deras ord för det, men, väga bevis och avgör själv om det är värt pengarna.