invändiga fönsterluckor: Vad är big deal?

Av Esther Steinfeld, The Blinds Gal

Dekorera på en liten budget, men försöker att sträcka dina pengar så långt som möjligt? Nyinstallerade inredning fönsterluckor är lika omvälvande som en ny lack eller reupholstered soffa kan vara. De är ett fantastiskt sätt att göra ett hem känns fräsch och uppdaterad.

Anpassade fönsterluckor är mångsidiga, vilket ger dig stor flexibilitet, långsiktigt värde och hållbarhet. De ökar värdet på ditt hem och öka sannolikheten att det kommer att tilltala fler köpare bör du bestämmer dig för att sälja. Jalusier aldrig misslyckas med att öka curbvädjan, och aldrig går ur stil. De flesta husägare tror att de inte har råd med invändiga fönsterluckor, och verkligheten är att de är dyrare än miniblinds och persienner, men det är väl värt de extra dollar avkastningen på din investering. Frågan är: Vad ska man tänka på när man köper fönsterluckor?

Vi tar en titt på de mest populära och topprankade funktioner bland människor som har köpt fönsterluckor.

Oavsett din budget, anser luckor som ett sätt att förbättra den stilen i ditt hem. När du har identifierat från produkten och alternativ som du vill, ta steget. Välj de luckor som bäst passar dina behov och din personlighet. Dina vänner och grannar kommer att fyllas med avund och ditt hem kommer att vara direkt vacker.

För mer information, eller för att tala med en design konsult, besök Blinds.com.