invändig målning 3 – verktyg och material

Vissa områden kräver tillstånd när du spenderar över en viss summa pengar på reparationer eller ombyggnad. Ibland denna siffra är så lågt som $ 100. Kontrollera med din lokala kommuner för att se om du behöver tillstånd. Oftast bara en liten avgift krävs, och ofta denna förordning inte efterlevs. Annat än detta, utan tillstånd eller inspektioner ansöka om målning projekt.

Time – Detta är inte ett hårt jobb, men det är inte en man kan stressa. Tiden kan vara den viktigaste handelsvara i hela processen, så avsätta tillräckligt av den för att producera en lack du kommer att vara stolt över. Förberedelsetiden beror på omfattningen av de problem som uppstått. Målning (inklusive skärning-in) kommer att ta ungefär 30 till 60 minuter per 100 kvadratfot av utrymme.

Tillstånd och koder

Verktyg för Målning – De verktyg du behöver för din målning projektet listas in under Checklista sektionen. Men låt oss diskutera några saker du behöver veta när du handlar.

Vad du behöver

För det mesta, är det klokt att använda färg rullar för stora områden, borstar för mindre områden, och specialiserade verktyg för hörn, trimma, och så vidare. För tät manövrering i områden som små badrum och garderober, där det kan finnas massor av trim och lite utrymme att utnyttja hastigheten på en rulle, överväga att använda istället en målardyna. Alltid köpa högkvalitativa verktyg, eller du kommer att ångra senare. Billiga vältar, kuddar och borstar kan orsaka en dålig tillämpning.

skatta Paint

Med rullar, köpa ett handtag med nylonlager, ett bekvämt grepp, ett gängat hål för en förlängning och en avfasad ände. Vanligtvis kommer en bra syntetisk jalusilock fungera lika bra som en lammull rulle. Observera också att rullarna kommer i många olika typer. Deras tupplurar varierar beroende på deras användning. Läs paketet och vara säker på att du köper rätt som för din ansökan. Också, köpa en metall- eller plastgaller, som kallas en skärm, för att gå i pannan. Detta säkerställer att rullen är korrekt laddad.

Vanligaste misstag

Kuddar bör ha avfasade kanter och en ringlad bakkant. När du köper borstar, köpa antingen syntetiska eller naturborst. Naturborst rekommenderas för oljebaserade färger men inte vattenbaserade färger. Syntetiska filament borstar (nylon eller polyester) måste användas för vatten förtunnad färg, även om de arbetar i lösningsmedelsbeläggningar samt. Polyester borstar bör inte användas med shellack och lacker. Alltid köpa högkvalitativa penslar. De flesta jobb kräver en 4-tums borste för “skära i,” en 2-tums borste för golvlister och trim, och en 1 1/2 till 2-tums vinklad skärp borste för fönster och mindre trim. Även flera special verktyg kan krävas för din ansökan. Hänvisar till checklista för att se om någon gäller ditt jobb.

Material för målning – Det finns två typer av färg alkyd-bas, kallad oljebaserad färg, och latex, eller vattenbaserad färg. Latexfärger används oftast i områden där det finns stort behov av frekvent tvättning. Sanering med dessa färger kräver endast vatten och är mycket enklare än med oljebaserade färger, som kräver ett lösningsmedel.

Oljebaserade färger tillämpas där tvätt kan behövas ofta. De är också ofta appliceras över metall eller trä, eftersom de är mer motståndskraftiga mot skador.

Färger kommer också i flera utföranden: primers, glans, och platt. Primers (mellanstryknings, tätningsmedel) används som baser eller mellanstryknings för täckfärg färg. Matta färger utan glans används ofta på väggar och tak. Gloss finish (från låg till hög glans) används på trä och i badrum och kök.

En gallon baslack kommer att omfatta 350 till 450 kvadratfot. Multiplicera omkretsen av rummet av höjden på väggarna. Detta kommer att ge dig kvadratmeter område av väggarna. För tak, multiplicera längden med bredden. Om du räkna kvadratmeter och tillsätt lite mer för bättrings, som borde göra. Alltid köpa allt du behöver i ett syfte att undvika obalansen färger.

Den enskilt vanligaste misstaget i alla projekt inte är möjligt att läsa och följa tillverkarens instruktioner för verktyg och material som används. När det gäller målning, de vanligaste misstagen är