installerar tunna tegel gatstenar

Tunna tegel gatstenar kan användas i ett antal olika tillämpningar utomhus. Installera dem själv kommer att kräva en hel del arbete. Men det är en enkel process som kan göras av någon som är villig att göra det. Här är grunderna i hur man installerar tunna tegel gatstenar.

Det första som du behöver göra är att mäta det område som du planerar att täcka. Ta din måttband och få längden och bredden av utrymmet. Ta längden och multiplicera det med bredden för att få ytor i utrymmet. Du bör då lägga till ca 5 till 10% för avfall. Detta bör tala om exakt hur många tegel asfaltläggare du behöver köpa.

Steg 1 Mät området

När du har området mätt som du kommer att täcka, kom upp med en plan för utrymmet. Rita en grov skiss av mönster eller design som du vill göra med tegel gatstenar. Att ha en bild i ditt sinne kommer att hjälpa dig genom hela processen. Du kan göra justeringar när du går att göra det närmare till vad du har föreställt.

Steg 2 Planera Space

När du har en plan, sätta gränserna för utrymmet. Använd några stavar och snöre för att sätta upp en kontur. Sätt strängen några inches utanför där du planerar att sätta gatstenar.

Steg 3 Ställ in gränser

När du har de gränser som måste du gräva i marken. Använda spaden för att gräva upp det översta lagret av gräs och jord. Se till att alla rötter och stenar tas upp och du är kvar med en slät yta. Du bör gräva ner ca 6 inches.

Steg 4 gräva ut mark

Fylla utrymmet som du just grävts med grus. Du bör göra gruset ca 4 inches tjock. Detta kommer att ge en solid grund för gatstenar och möjliggöra god dränering.

Steg 5- Installera grusbädd

Gräva ett smalt dike runt grusbädden och infoga en rad av tegel som end-to-end. Detta kommer att skapa gränsen av utrymmet.

Steg 6- Skapa Kant

Steg 7- Installera Weed Barrier

Om du vill kan du nu installera ett ogräs barriär med landskaps tyg.

Täck grus med ett lager av sand. Sandskiktet bör vara ca 2 inches tjock och helt slät. När du får tillräckligt med sand där använder en 2×4 och en nivå för att säkerställa att ytan är helt slät och jämn.

Tryck på tegel gatstenar ordentligt i sanden och täcka hela utrymmet. Använd en gummiklubba för att knacka ner dem. Använd en nivå för att säkerställa att ytan är även när du går.

Efter gatstenar är på plats, fyller fogarna mellan dem med mer sand. Sopa det i lederna och se till att allt är stabilt på plats.

Steg 8- Installera Sand

Steg 9- Placera Brick asfaltläggare

Steg 10- Fyll leder