installera ett huvud på en båt

När du är på en båt, kommer frågan om hygien i åtanke, särskilt när toaletterna är baserade på huvudet båt systemet. Till skillnad från på torra land, kan installera toaletter på båtar vara knepigt. På båtar, avfall kan inte alltid kastas överbord, särskilt med tillkomsten av maritima regler som begränsar mänskligt avfall från dumpas i havet. Båten huvudet består av flera stora delar. Den första är den ventilationsslinga som används för direkt utsläpp, som passerar genom ett behandlingssystem. Från toaletten, förbinder ventileringsslingan till ett behandlingssystem, sedan sträcker sig till det yttre skrovet för att mata ut det behandlade avfallet. Avfall som har passerat genom behandlingsprocedurer kan matas ut till havet, så länge båten är långt ifrån en kust eller inre vattenområdet. Om båten ligger inom 3 miles away från ett landområde, då utsläpp av avfall är inte tillåtet. Lagringstanken är en valfri enhet som ansluter till ventilations kretsen för att kunna inrymma avfall från toaletten. Den ackumulerade avfallet kan behandlas senare och släpps ut i havet, eller bortskaffas på torra land. Installera ett huvud båt systemet är inte en lätt uppgift, men. Här är steg för att guida dig genom effektiv båt huvud installation

Båten toalett skiljer sig från en vanlig titel eftersom i stället för avfall som går ner i rännan i en septiktank avfallet överförs genom ventilationsslingröret fäst vid sidan eller baksidan av båten toaletten. Fäst båt toalett på ett rum på båten är avsedd för kroppsvårdsändamål. Använd skruvar och bultar för att hålla toalettsitsen säkert till båten. Se till att ventilationsslingröret och vattenförsörjning röret sitter fast ordentligt i båten toaletten.

Steg 1 Installera toalettsitsen på båten

Borra hål genom båten för att rymma båten huvudet slangen. Ge plats för två rör som leder till två externa porthålen som skall användas för avfallsutkast. Använda en handborr att penetrera genom båten väggar. Se till att du har en uppdaterad version av din båt planer med dig så att du vet vad du borrar i.

Steg 2 Borra hål genom båten

Utse ett rum eller fack att placera lagringstanken och behandlingssystem. Dessa två bör placeras sida vid sida så att de är enkelt anslutas till Y-ventil. En del av Y-ventilen skall anslutas till ventilationsslingan rör som leder till båten toalett, medan den andra är ansluten till behandlingssystemet. Den andra delen av den Y-ventilen är förbunden med en yttre öppningshålet för att möjliggöra snabb, obehandlat avfall utstötning. Behandlingssystemet har ett rör som leder till ackumulatortanken, som i sin tur har ett rör som leder till en yttre port hål för behandlat avfall utstötning.

Steg 3 Installera ackumulatortanken och Treatment System

Smörj ventilerna som används av hela båten huvudsystemet, särskilt de på Y-ventil och båten toaletten själv. Testa systemet genom att spola lackmuspapper ner i avloppet, med Y-ventilen kopplas till behandlingssystem. När avfallet matas ut kontrollerar lackmuspapper om det ändrade färg för att fastställa om behandlingen systemet fungerar eller inte.

Steg 4 Smörj ventiler och testa systemet