installera en vägg ugn

Om du vill komplettera uppvärmningen i ditt hem, kan du överväga att installera en vägg ugn. Gas vägg ugnar kan fungera med hjälp av naturgas, och detta är en effektiv och ren förbränning bränsle.

Installera Wall Furnace

Först och främst måste du välja en gas vägg ugn som kommer att uppfylla dina behov. Du måste bestämma hur mycket område du som behöver värmas upp. Är du försöker värma ett stort rum eller en relativt liten? Detta kommer att avgöra vilken storlek på väggen ugn du väljer,. Du behöver installera gas vägg ugn på det sätt som anges av handboken. Du vill behålla den nödvändiga mängden utrymme mellan väggen och ugnen, och du vill vara säker på att väggugnen installeras med en metallplatta för att producera den bästa och säkraste resultat. Metallplattan, när stadigt fäst på väggen och ugnen kommer att se till att anläggningen är robust,. Väggugnen ska installeras på en yttervägg insida och ventilationslocket måste ligga an mot ytterväggen för att du till få ut det mesta av din vägg ugn. På så sätt kommer ingen fukt komma in i väggen ugnen.