installera en uteplats Privacy Screen

Lägga till en uteplats Privacy Screen kan göra din uteplats eller veranda mycket mer intim och inbjudande. Lyckligtvis kan detta enkelt och billig uppgradering att installeras i en kort tidsperiod.

Mät ut området

Du kanske vill lägga till en enkel skärm till din veranda, eller så kan besluta att förlänga skärmen utanför verandan. Spendera lite tid att tänka på hur du och din familj utnyttja veranda och andra områden i din trädgård där du kanske vill extra avskildhet. Om du utökar skärmen utanför veranda, sätta ut det område du screening och bifoga sträng mellan insatserna. Detta kommer att hjälpa dig att mäta mer acurately för material,. Bestäm hur mycket avskildhet du behöver

Beroende på dina behov och önskemål, det finns många olika material finns för att skapa din integritet skärm, var och en erbjuder en annorlunda utseende samt varierande grad av integritet. För maximal sekretess, överväga att använda bambupålar. Lattice trä är attraktiv men dess öppna mönster kan ses igenom. Ett skuggat mesh erbjuda några avskildhet och komfort utan att förringa vyn,. Om du köper Kits

Det enklaste sättet att bygga ett privatliv skärm för din veranda är att köpa färdiga skärmar från alla hem förbättring butik. Dessa paket brukar komma med paneler,. Inköp enskilda material

Om du köper ditt material utan ett kit, se till att köpa skivor som mäter rätt höjd och längd. Om du vill lägga till ett stängsel element köpa bambupålar eller gitter samt,. Fäst panelerna och staket inlägg

Panelerna liknar trim. Skärmen kommer att knytas direkt till panelerna, vilket gör skärmen säkrare. Om du lägger till ett privatliv inslag som ett staket, gå vidare och installera det först. Bambu eller gitter måste vara på plats innan du kan börja arbeta på skärmen,. Om du inte lägger renser, måste du fästa panelerna direkt till uteplatsen. Om du använder sekretess skärm runt en veranda kan du bara spika panel till toppen och botten av veranda inlägg. Om du inte har några inlägg, kan du enkelt placera dessa runt uteplats med lite arbete. Hur du gör detta beror på vilken typ av uteplats och det material du har på uteplatsen marken. Du kan använda en post hål digger för att placera ett par inlägg runt omkretsen,. Fäst skärm

Skärmen kan sätta på panelerna med en häftpistol, en uppgift som är bäst hanteras av två personer. Detta gör att du kan hålla skärmen spänd medan du arbetar. Du kan ha en person som drar ner på skärmen när du ansluter skärmen till toppen. När den är kopplad på den övre panelen, kan du fästa skärmen till botten på egen hand,. När skärmen har fästs runt, kan du använda en brukskniv att skära bort överflödigt skärm runt paneler.