installera en slips ned ankare på betong

En tie ner ankare är avgörande när du skapar en ny husbil eller bygga ett skjul, en carport, eller någon annan byggnad. De används för att säkert hålla en byggnad, eller något annat objekt, till marken i händelse av en stark vind. De håller också poster jämnt och fast. Installera en slips ned ankare är inte en hård projekt men kräver viss specialutrustning. Det kan göras på den ursprungliga gjutningen, vilket är det enklaste. eller det kan göras när du behöver ankaret.

Det spelar ingen roll om du installerar slips ner ankaret som betongen hälls eller efter, eftersom du fortfarande behöver veta var den ska placeras. Använd ett måttband och några planer på att du måste markera den exakta positionen för ankaret. Ibland kan du slumpmässigt placera ankaret där du tycker att det borde gå. Kom bara ihåg att lägga till en ny ankar var 18 till 20 inches. Detta kommer att bidra till att hålla ned en stor byggnad mer säkert.

Steg 1: Bestäm plats för Tie Down Anchor

Det enklaste sättet att installera en slips ner ankare är i det inledande pour betongen. När betongen är i nivå med en flottör, helt enkelt hålla ankaret i den våta cementen. Se till att det är på rätt djup och står rakt. Använda betongen flyta för att jämna ut betongen runt den.

Steg 2: Ställ Anchor i betong

Om betongen redan har hällt, eller om du vill installera en ny byggnad över en gammal betongfundament, kan du fortfarande göra det ganska lätt. Du kommer att behöva använda en slagborr utrustad med en mortel bit. Denna borr använder en pulserande verkan, som båda vrider bit och driver in den i betong. Det är som en kombination jackhammer och borr. Stå slagborrmaskinen rakt upp och börja att borra i betong. Hålet bör bara vara några inches på djupet. Markera djupet på borrkronan med hjälp av vissa band.

Steg 3: Borra hål för Anchor

När hålet för ankaret har borrats, måste du rensa ut. Använd en luftkompressor som är inställd på 80 till 90 psi. Bifoga ett blås fastsättning till slangen och rengör hålet med lufttrycket.

Steg 4: rensa ut Hole

Innan du ställer in slips ned ankaret i hålet, bör du använda några konkreta lim till slutet. Detta kommer att bidra till ankaret ansluta sig till omgivande cement för en mycket säkrare grepp.

Steg 5: Applicera betong lim Anchor

Ställ binda ankaret i hålet och håll den rakt. Du kan behöva använda en liten hammare för att driva ankaret i betongen. Håll ankaret tills det står på egen hand.

Steg 6: Placera Tie Down Ankare i betong

Steg 7: målområdet med flytande betong

För att ge området ett snyggare utseende, sprida ut lite vätska betong runt ankaret. Släta ut och se till att den är i jämnhöjd med det omgivande området.