installera en skärm dörr i en husbil

Den bästa skärmen dörren för att installera på en husbil ska vara en skärm dörr, storm dörr kombination. Du kan ändra ut skärmen och storm fönstren som säsongen förändringar. De flesta husbil dörrar är en standardstorlek för en husbil, men de är en annan storlek än en permanent struktur standardskärm dörren. De är i allmänhet inte så lätt tillgängliga för köp som en vanlig skärm dörr kan vara. Om du installerar en för första gången eller ersätter en skadad dörr, måste du ta några extra steg när du installerar en skärm dörr på en husbil.

Med hjälp av måttband, mäta höjden och bredden på dörren där du vill installera en skärm dörr. Om du byter ut en skärm dörr, mäta själva dörren. Om det inte var en vanlig passform och kräver justeringar ursprungligen kan du hitta en som passar utan justering här gången. Notera om dörren öppnas till höger eller vänster, är detta viktigt vid köp av ny dörr

Steg 1 – Mät

Mobila dörrar startskärmen är gjorda speciellt från en lättviktsmaterial. Du har många alternativ, så långt som utformning och färg. Verkliga eller simulerar träfibrerna dörrar är ännu tillgängliga. Om din husbil är i ett samhälle kontroll med föreningen för acceptabla exteriör design innan du köper din skärm dörr. Du kommer att behöva gå till en butik som specialiserat sig på husbil delar och tillbehör. De flesta järnaffärer kommer inte bära glasdörren du behöver.

Steg 2 – Beslutat på en skärm dörr

Om du byter ut en skärm dörr bort det och hålla alla befintliga hårdvara.

Steg 3 – Ta bort den befintliga Screen Door

Ta bort eventuella kitt kvar i eller runt dörrkarmen. Placera nya kitt tejp på flänsarna.

Steg 4 – Förbered dörrkarmen

Rikta den nya skärmen dörren, med hjälp av övre delen av ramen som nivån guide. Håll skärmen dörren nivå med lämplig skruvmejsel för att skruva i gångjärnen. Se till att inte använda någon tidigare borrade hål. Använd en nivå för att försäkra dörren inte fastna på tröskeln när du öppnar eller stänger.

Steg 5 – Fäst Screen Door

När du är nöjd skärmen dörren öppnas och stängas utan avbrott kan du installera handtaget från insidan med dörren stängd rada upp dörrlåset på karmen och fäst med de medföljande skruvarna. Installera närmare sidokarm också, tillsammans med kedjan. Kedjan ska bifogas som en extra försiktighetsåtgärd för att förhindra skärmen dörren öppnas för bred en vindpust eller bara ett litet barns entusiasm.

Steg 6 – Sätt Handtag och returkedja