installera en akustisk barriär

Om du funderar på att skapa ett område som har lite extra ljudisolering, bör du försöka att installera en akustisk barriär. Den akustiska barriären är konstruerad för att reducera ljudet färdas från ett rum till ett annat. Det är inte svårt att installera och, i själva verket kan detta projekt helt klar under en helg.

Välj din plats för barriären. Om du är en psykiater som ser patienter i hemmet, kanske du vill ta itu med ditt kontor och entré.

Steg 1 – Bestäm Barrier Placering

Dra ut din måttband eller elektronisk måttband och ta mätningar av det område där du kommer att installera en akustisk barriär. Du kommer att vilja notera dina mätningar på ett papper.

Steg två – Mät

Skapa en panel vid sidan av väggen. Alternativt kan du ta bort blad rock från väggen och används avståndet mellan exponerade inramning som din spärrskikt. Om du hellre vill hålla rummet samma storlek och helst inte lägga ett extra lager av vägg inramning, skulle det vara mycket lättare att skala ned befintliga blad rock i remsor och installera den senare. Du måste ta bort de ark vagga skruvar också. Sätt blad rock undan om salvageable. Kassera det annars.

Steg 3 – Skapa och Fyll panelen

Fylla de öppna panelerna med ett skikt av isolering. Isoleringen som du installerar måste vara en ljudabsorbent typ material. Denna typ av material, när den installeras, kommer att blockera ljudet från att tränga in i panelen, och därför inne i rummet.

Steg 4 – Täck Isolering

När isoleringen är installerat, kan du täcka det med ett nytt lager av blad rock. Skruva blad rock på plats. Du kan använda en del av de gamla bitar av blad rock du rev ​​ner, förutsatt att de kan räddas.

Steg 5 – Tape och släta väggar

Tejpa fast blad rock och lägga kitt över skruvarna och över tejpade lederna. Spacklet kommer att hjälpa dig att jämna ut väggarna. Slipa väggarna tills du har en fin plan yta.

Steg 6 – Prime och måla väggar

Alternativ metod: ytskikt Addition

Prime väggarna med en vägg primer. Väggen primer kommer att suga rätt till de nya ark blad rock. Låt primern torka i minst 24 timmar. Efter torr, applicera ett skikt eller två av färg. Du måste tillåta din vägg torka mellan lagren av färg. Om det fortfarande finns brister i väggen, sedan använda en liten spackel, sand och måla. Testa din akustiska ljudvallen.

Du kan vara i en situation där du behöver för att snabbt lägga till akustiska barriäregenskaper till din vägg och dörr. Om så är fallet, då det finns många olika material som du kan använda för att lägga över befintliga väggar. Här är några alternativ.