hur man förvandlar en sluten carport i ett spelrum

En sluten carport kan bli en underbar del av ditt hus. Om du använder det utrymme klokt då du kommer att kunna göra detta till ett funktionellt rum. Carport kan användas för en mängd olika ändamål. En av de vanligaste användningsområdena för en carport är som ett spelrum.

Om du redan har konverterat din carport till ett slutet rum då du inte kommer att ha mycket kvar att göra för att omvandla den till en bekväm spelrum. Om du just har skapat den grundläggande skalet då måste du först att isolera och avsluta insidan av strukturen. Fixa isolering och sedan täcka den i gips är ett effektivt sätt att förbereda rummet.

Steg 1 – Bestäm dina krav

Eftersom detta är ett spelrum, kommer det troligen att bli några stora apparater som finns i rummet. Av denna anledning måste du tänka på placeringen av eluttag. Få en elektriker för att sätta nya marknader i för dig om det behövs.

Steg 2 – täcker väggar

När rummet är redo för att dekorera kan du sedan bestämma hur du vill dekorera det. Målning gips är ett alternativ, men det skulle också vara möjligt att vägg papper i rummet om du föredrar. Dekorera rummet beroende på dina inställningar. Du måste välja en design som du kommer att vara helt nöjd med. Spel rum kan antingen vara inrett så att de är spännande och levande eller mycket avkopplande.

Steg 3 – Golv

När du har valt vilken typ av väggbeklädnad då måste du välja golv. Alla typer av golv är lämplig för ett spel rum inklusive trägolv, mattor eller laminat. Om du installerar golvvärme då du kommer att behöva för att passa detta innan golv går over the top. Se också till att golvet kapas till rätt storlek och form. Om du montera mattan då är det bättre att ha en professionell installera eftersom det är en verklig konst.

Steg 4 – Hitta Utrustning

När rummet är klar du kommer att behöva bestämma var du ska hitta alla dina utrustning. Den gemensamma utrustning som du sätter i ditt rum inkluderar TV, spelkonsoler, biljardbord och darttavlor, bland många andra. Tänk på de typer av utrustning som du vill sätta i ditt rum och även hitta ett sätt att lokalisera den och passa in i rummet. Förhoppningsvis om du har planerat i förväg då du redan kommer att ha massor av eluttag placerad precis där du behöver dem.

Steg 5 – Justeringar

Om du inte är nöjd med något så kan man alltid anpassa design du komma till rätta med det. Du kanske har nya delar av utrustning som du vill sätta in i ditt rum, eller kanske du vill flytta saker runt för att bättre utnyttja utrymmet.