hur man använder färg tätningsmedel

Färg tätningsmedel är normalt något en skulle associera med utsidan av ett fordon, men den kan också användas för hemmet. I huvudsak en färg tätningsmedel är jämförbar med en klarlack som tätar färgen bakom en osynlig skyddande mur. Paint tätningsmedel är lätt att applicera och tar minimalt verktyg, material och ansträngning. Naturligtvis detta är beroende på storleken på det projekt som du målade och vill täta.

Förbered målade ytan genom att tvätta den i varmt vatten med en mild tvållösning eller tvättmedel. Det bör vara helt ren och torr innan du försöker använda tätningsmedlet.

Steg 1 – Ytbehandling

Applicera tätningsmedlet med en pensel som om du använde färg eller lack. Processen är identiska och slagen bör vara mild och även så att all färg får rätt mängd tätningsmedel på den. Hela ytan ska vara jämnt belagda innan du låter den torka eller tillämpa ytterligare skikt.

Steg 2 – Använda Sealant

Rengör borstarna med en lämplig lösning i enlighet med instruktionerna på tätnings förpackningar för att hålla dem från nedbrytning eller härdning.

Steg 3 – Brush Rengöring